JANINAS

”Vad jobbar Daniel med?”

Svar:

Jag jobbar åt KWH Mirka som är en producent av slipmaskiner och slipmaterial m.m. Det är ett internationellt företag, men har sin största verksamhet här i Finland.

Jag kan tyvärr inte skriva så mycket om vad jag egentligen gör där eftersom att i just den fabrik jag arbetar i så är allting väldigt ”hemligt”. Men jag är iaf. en maskinoperatör och producerar sandpapper av olika slag och som ni antagligen redan märkt så jobbar jag 3 skift.

Man kan säga att Mirka är ett av dom få företag som det går bra för trots situation ute i världen just nu.

Vad tänkter jag göra med skolan då?

Jo, jag är fortfarande inskriven i skolan och har inte officiellt slutat där. Men jag har lagt studierna åt sidan för tillfället.

Om och när jag kommer fortsätta studera är oklart, men för tillfället vill jag hellre jobba och förtjäna pengar så att jag kan försörja min familj.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Förstår att det känns viktigare med jobb än skola då man har två små barn hemma, studiestödet är inte direkt något att leva på! Dessutom om du har jobb och vet att du får fortsätta så är det ju perfekt. Har du gått någon yrkesskola innan högskolestudierna så du redan har ett yrke i bakfickan?

  2. Annica

    Låter som du är väldigt mogen Daniel, och det ler jag åt faktiskt. Inte många i din situation skulle tagit sådant ansvar. Jag mött ett par som gjort det tvätom faktiskt.

stats