JANINAS

Valborg


Jag har bakat hela morgonen, klart man ska ha munkar på Valborg! Passade på att baka kanelbullar på samma gång, så nu har vi nog så det räcker och blir över :)

Nicolina sov enda till 8:30 imorse, hon har ingen feber idag men jag lät henne sova så länge hon ville ändå. Själv vaknade jag redan kring 7, när jag la handen på magen och kände hur mycket ”hårdare” den är just där bebisen ligger blev jag så glad så jag kunde inte somna om :) Så jag gick upp och åt min gröt i lugn och ro. 

Nu ska vi snart försöka få Nicolina att sova en stund, sen ikväll ska vi ut till lekparken. Hon har pratat om det nu hela morgonen då vi inte varit där på någon dag :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Du e så otrolit dukti! :) Läser din blogg ibland då jag håksar på den å de e allti lika kul då man ser hur myki du ha uppdaterat. Ha de bra!

 2. Janina svarar

  Tack så mycket! :)
  Jag använder samma deg som till kanelbullar, och "friterar" dem i kokosfett som jag smält i en kastrull. Det gäller bara att inte ha alltför hög värme på spisen för kokosfettet börjar lätt brinna!

  Jaa det brukar vi också tävla med när jag var liten ;) Trevlig Valborg!

 3. Helena

  Åh vad duktig du är och bullarna är ju så jämna och fina att de ser köpta ut.
  Skulle du kunna lägga ut receptet på munkarna, för det har jag aldrig bakat själv någon gång. Gör du dem i fritös, eller.
  Vi brukar ha tävling varje sommar när vi är i Finland, att äta en munkring eller "gris" utan att slicka sig om munnen. Det är näst intill omöjligt, och ingen njutning blir det heller då, hihi.
  Trevlig Valborg.
  Kram Helena

stats