JANINAS

Vår dag

Jag orkar inte skriva något avancerat inlägg ikväll så ni får en snabb update och två bilder från dagen istället :)

Som jag skrev tidigare så har det varit riktigt mysväder idag. På förmiddagen städade vi och när Nicolina sov middag kollade jag och Daniel på Life as we know it och åt en sen lunch som idag fick bli ärtsoppa.

När Nicolina vaknat och ätit mellanmål gick vi ut på en promenad till en lekpark som ligger lite längre bort. Det var uppehåll när vi gick hemifrån men på vägen började det ösregna så vi fick stå ett par minuter under tak och vänta. Väl framme lekte vi lite över en timme och så gick vi hem igen, på hemvägen började det ösregna igen men då gjorde det ju inget eftersom vi var på väg hem ändå.

Nu ikväll har jag kokat krusbärssylt, och så har vi ätit glass och Nicolina har varit riktigt busig :) Nu ligger hon i sängen och ska sova, jag och Daniel ska kolla lite tv innan vi lägger oss. Nästa vecka jobbar Daniel mellan 7-15.

Oj, det blev visst ett riktigt inlägg i alla fall :) Nåja, vad är nu bättre än det?
Här har ni de där två bilderna från dagen.


Magen får agera bord när vi äter lunch framför tv’n.


Nicolina vet hur man slappar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Nej det är så skönt utan! :) Det är nog mest för att vi har så varm lägenhet, det är oftast 25 grader fastän vi har upp alla fönster. Nicolina brukar ju nog ha på trosorna i alla fall, men på bilden så har hon just kissat och nu när hon gör det själv så tar hon oftast av sig trosorna helt och slänger de nånstans :)

  2. My

    Hej!
    Ramlade in på din blogg och kollade igenom bilderna från Thailand.. Det är inte så att Daniels föräldrars hus ligger Hoy sai tai? osäker på stavningen, men de uttalas så :P

stats