JANINAS

Vår fredag


Nicolina började dagen med att överraska oss med en ny kunskap, nämligen att rita ballonger! Först var det bara en, sen efter att hon fått beröm suddade hon bort den och ritade fler, och lika ivrig att visa oss varje gång hon ritat en till :) Vad blir det härnäst? Hästar?


Efter att jag hade lagat mat och sett till att Nicolina blivit mätt, gav jag order åt Daniel att bygga pussel och städa undan, så slängde jag en trött Joline i vagnen för att gå ut på en promenad. Luften var frisk, men himlen var grå. När jag kom hem var flera pussel byggda, men bara hälften av alla grejer var undanplockade. Han fick godkänt ändå. 


Sen var vi in till stan och jag lyckades hitta en stickad kofta och ett par fina bruna chinos från Gina Tricot, sammanlagt blev det att kosta 29,95 €. Kaaaap! Sen handlade vi mat till imorgon och så åkte vi hem. Joline sov en liten stund i bilstolen och under tiden hängde jag tvätt. Sen väckte jag henne och då parkerade hon i min famn. Detta är hennes nya favoritställning, hon vill allt oftare halvsitta i famnen, så hon kan se bättre vad som händer runtomkring. Då är hon nöjd.


Men så blev hon hungrig och då duger inget annat än tissen.

Vad har vi gjort annat då? Nååå Nicolina och Daniel har tränat Active 2 på Xboxen, Joline satt i babysittern och tittade på och gungade samtidigt. Ikväll har jag tänkt hinna göra ett inlägg om mitt 2011, men vi får se om den lilla tillåter det, annars får det bli imorgon.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats