JANINAS

Vår kväll


Ikväll efter maten gick vi ut till lekparken, Nicolina har fått nya spadar och grejer att leka med i sandlådan, så hon var väldigt ivrig att få gå ut :) Bara värmen skulle komma nu nångång, blir galen av att se bilder från bloggare i Sverige som redan kan gå ut i t-shirt, och här måste vi ha vinterjackorna på och ändå är man genomfrusen när man kommer in från lekparken :( Me don’t like Finlands klimat!

Jaajaa. Nu har Daniel en kompis här på fika, jag ska strax börja koka Nicolinas gröt, sen så småningom är det läggdags för mig också. Undrar om jag håller på att få problem med foglossning, har haft lite smått ont i höfterna de senaste dagarna, förra graviditeten kände jag inte av något alls så jag vet ju inte hur det ska kännas? Får hoppas jag slipper det, det är faktiskt en sak som jag är väldigt rädd att få. 

Imorgon går vi i alla fall in i en ny vecka :) Då har jag gått 14 fulla veckor, wohoo!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida mamma till melissa

    Hej! Ja kände också bara lite i höfterna före jag fick foglossningar, och det var hämskt… känner fortfarande av foglossnings symptom och det är 1 år sedan melissa föddest:S så ja håller tummarna och hoppas att du inte får foglossningar!

stats