JANINAS

Vår lilla apa

Dit upp klättrade hon sålänge jag gjorde mig färdig för vår promenad imorse. 
Kanske hon tycker att hon måste visa hur duktig hon har blivit, nu på sin 1 år och 3 månaders dag ;) 
Som ni ser så har hon tagit hjälp av vågen, men hon var ändå duktig som kom sig upp enda dit!

Efter lunchen blev hon helt hysterisk och bara grät. Klängde på mina ben och när jag lyfte upp henne så ville hon ner tillbaka, vet inte vad felet var.
Jag skyndade mig i alla fall att lägga ut henne, jag trodde att hon bara var väldigt trött, men hon fortsatte skrika och ännu när hon legat i vagnen i 5 minuter och jag stått och vyssjat, så blev det inte bättre.
Jag tog upp henne i famnen och då blev hon tyst, men jag fick inte se på henne. Om jag vände ansiktet mot henne så började hon genast sträta emot och gnälla, så jag fick helt enkelt hitta något annat intressant att kolla på :)  
Efter typ 10 min hade hon lugnat sig och jag la ner henne, hon började gråta igen. Jag lät henne ligga kvar och efter 5 minuter tystnade hon och somnade. 
Hoppas verkligen hon är på bättre humör nu efter middagsvilan, för griniga ettåringar är minsann inte lika lätt att ta hand om som griniga småbebisar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats