JANINAS

Vår vän i armén

Vi har just träffat vår vän Mani, han har varit hemma på permission denhär helgen och ikväll ska han tillbaks. Daniel och Nicolina är för tillfället och skjutsar honom till bussen.


Mani och jag har gått i samma klass sen dagis, och i högstadiet blev vi riktigt goda vänner. Han och Daniel lärde känna varandra och blev goda vänner de också när jag och Daniel blev tillsammans. Nicolina gillar honom väldigt mycket hon också! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Nathalie: Jag använder oftast jeansleggings, till det använder jag lite längre tighta linnen och över det någon längre töjbar tröja :) hemma använder jag mest mysbyxor, sen så har jag även ett par mammajeans som jag använder var och varannan dag. Det blir lite tråkiga outfits när man är gravid, man skulle behöva köpa en helt ny garderob för att kunna variera lite men det känns ju lite onödigt eftersom man inte kommer vara gravid så länge.. men satsa på ett par långa tighta linnen, det är nog det jag har haft mest användning av denna graviditet :)

 2. nathalie

  Får jag bara fråga dig vad du använder för kläder nu när du är gravid? :)
  Jag är gravid i vecka 14 och har redan problem med att knäppa mina jeans och jag har ingen fantasi till vad man kan ta på sig till leggings, haha :)
  KRam

 3. Janina svarar

  Anonym: Tyvärr är han upptagen ;)

  Läsare: Det "paketet" jag har köpt kostar ca. 50-60 € / år, jag bloggar från samma bloggplattform som blogg.se och har egentligen bara köpt en egen adress, så det är inte svårare att designa den här än det är att designa vanliga blogg.se bloggar, därför gör jag det nog själv. Man kan köpa egen adress eller en helt egen hemsida på t.ex. http://www.one.com, jag valde att bara köpa egen adress eftersom jag redan hade en blogg som jag ville fortsätta på.

 4. läsare

  Hej! Jag undrar lite med att du har en egen bloggsida. Har du betalat för den? Hur mycket? Och är det inte svårt att designa den, eller har nån gjort det åt dig? kram

stats