JANINAS

Världens bästa läsare

Vill bara att ni ska veta hur mycket jag tycker om er! Sen sommaren har jag bara haft härliga, positiva läsare som lämnat spår efter sig, inga otrevliga mobbare. Det värmer verkligen mitt hjärta när jag läser alla gratulationer och komplimanger, det känns som att jag har en hel hög med underbara kompisar här. Det gör bloggandet så mycket roligare och jag ser fram emot att logga in här och dela med mig av mina tankar.

Tack för att ni är så bra!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Tack själv Janina, för att du vill dela din vardag och tankar med oss! :) Är alltid lika roligt och spännande att komma in här på bloggen och se vad du har skrivit om. Hoppas att kunna följa dig bra länge till, är såå spännande med bebis påväg! Kram

  2. carita stenroos

    Du är jätteduktig bloggare :) så intressant att läsa vad du skriver :) Du släktas din mamma,hon är lika bra att skriva,härliga tider med ett barn till ! Önskar er Lycka till !!

stats