JANINAS

Varmaste dagen sedan 1914

Det är det idag, varmaste dagen i Finland sedan 1914.
Som varmast har det varit 40 grader, vad jag har sett i alla fall. Det har antagligen varit varmare nog, men jag har inte kollat så ofta på termometern.
Nu är det i alla fall 28 grader här inne och 33 grader där ute, och då är det inte ens så värst soligt.
Idag är faktiskt den första dagen på hela sommaren som jag valt att vara inomhus istället för att vara ute i solen, det har helt enkelt varit för varmt idag. Men roligt ändå att få uppleva en sån här värme i annars kalla Finland! :)

Sådär annars då, så har jag just kommit hem från mitt kvällsjobb. Det var svalt och skönt i banken, men när jag kom ut blev jag genast svettig.
Nicolina är med Daniel någonstans, antagligen hemma hos honom. Jag ska ringa och se vad de gör, och vad vi ska hitta på. Dagen går mot sitt slut och det känns bra, nu är det ett steg närmare lördag då vi flyttar hem till Vasa, till vår nya lägenhet :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats