JANINAS

Värmebölja

Jisses vad varmt det har varit idag! Enda upp till 30 grader har det varit och vi har varit ut enda sen Daniel vaknade. Har promenerat 11 km och ätit glass och vårrullar. Barnen stortrivs när de kan vara ute i lite kläder och skulle helst vara ute från morgon till kväll. Hoppas vädret håller i sig!

Vi bestämde såhär dagen före att vi ska åka till Toivonens djurpark i Kokkola imorgon. Jag var där på klassresa en gång i lågstadiet och jag minns det så tydligt för man får nämligen gosa med djuren. Där finns de djur som fanns på gammaldags bondgårdar, så som katter, hundar, hästar, getter, får, grisar, o.s.v. Barnen vet inte att vi ska dit, de vet bara att vi ska på äventyr imorgon. Det blir nog ett roligt sådant.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Hej!
  måste bara fråga har inte alls på klart nu just var ni bor och hur gick det med det där när ni flyttade från varandra och tog av ringarna? bor ni så ännu?

  JANINA SVARAR: Vi hittade tillbaks till varandra väldigt snabbt och har det nu mycket bättre än de senaste året, så we’re good! :) Vi la på oss ringarna tillbaka och bor på heltid tillsammans igen.

 2. Annika

  Hej!

  Vad tycker Nicolina om sina glasögon, har hon börjat vänja sig med dem? :) Kan förstå att det kan vara svårt för ett litet barn att börja ha glasögon, minns när jag var liten och min kompis fick brillor. Hon försökte söndra, gömma dem och ja, vad allt för att inte behöva använda dem… Men hoppas ni inte har helt lika stora besvär :)

  I alla fall ser de ju grymt söta ut! :)

  JANINA SVARAR: Till en början ville hon gärna ta dem av sig emellanåt, det kändes säkert konstigt de första dagarna. Men nu har ögonen vant sig och nu vill hon inte va utan dem :) som tur är!

 3. Anonym

  Mina föräldrar bor nära toivonens djurpark så har varit där massor av gånger som barn! Älskar att man får gosa med hundvalpparna och kattungarna där ^^

stats