JANINAS

Värmen kom tillbaks

Det blev en riktigt härlig dag idag. Efter lunchen gick vi först ner till havet och kastade sten, när vi var där blev vi så svettiga så vi bestämde oss för att gå ner till stranden istället. Så vi gick hem och hämtade Nicolinas simdräkt och så gick vi ner till stranden. Där var vi tills Daniel kommit hem.

Filmade lite när Nicolina kastade sten. Tyckte hon hade så roliga kommentarer men förstås när man filmar så babblar hon en massa på sitt egna lilla språk som ingen förstår. Herregud säger hon hela tiden (det har hon fått från mig, hehe), sen säger hon även herre min tid och herkkas. Det är helt okej för oss, vi är inte så fina i munnen vi vuxna heller (när barnen inte hör på) så så länge hon inte svär så är vi nöjda.

[videofyme id=”598111″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monia - mamma till Tuvalie

  Hej! Var gärna med och tävla om ett superfint smycke från Tezzan Design =) Inte många är med och tävlar så vinstchansen är STOR! Dessutom avslutas tävlingen redan på fredag, så skynda dig att vara med =)

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/august/tavling-vinn-fint-armband-fran-tezzan-design.html

  Om det inte var något för dig så kan du kolla in mina andra tävlingar här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

 2. Anonym

  Va gullit! :) tänk sen när joline e så stor att hon kan springa efter nicolina o göra samma som hon gör o inte bara titta på :D

  JANINA SVARAR: Det tänker jag på varje dag, hihi. Ganska skönt ändå nu så länge hon är nöjd med att bara titta på, det kan bli rätt jobbigt med en ettåring som ska göra samma saker som en fyraåring!

 3. Emilia

  Det låter som ni har haft en fin dag i det fina vädret!
  Även vi har faktiskt haft en fin dag,hela dagen. Det har blivit som en tradition här vi bor att det ska regna minst en gång varje dag. Så idag har vi också njutit av värmen! :-)

  JANINA SVARAR: Den traditionen känner jag till ;)

 4. Malin - efterlängtad liten sak!

  Gud vad söta dom är! :D Hade inte ens tänkt eller föreställt mig att ni hade finlandssvensk dialekt hihi, fastän jag vet att det är något om du kom från finland eller om ni bor där nu? Hur var det? Bor ni i Finland nu men du var uppväxt i Sverige? :)

  JANINA SVARAR: Visst är de! :) Vi är födda i Finland och bor här fortfarande, vi har inget med Sverige att göra ;)

stats