JANINAS

Värsta på länge

image
image

Hemskaste natten och dagen på länge är förbi. Igår kväll fick jag känningar av urinvägsinfektion (som jag för övrigt aldrig haft förut) och det blev snabbt riktigt dåligt så jag låg vaken hela natten och kallsvettades. Hade så himla ont och visste inte vart jag skulle ta vägen! Sen spred smärtan sig till njurarna och jag fick ännu mer panik. Tog två Burana som inte hjälpte ett skit, och på morgonen var det så dåligt så jag knappt kunde gå eller andas.

Så kring 10 imorse packade vi hela patrasket och åkte iväg till Jakobstads sjukhus. På vägen dit kom febern. Pissade i en kopp som visade tydligt att jag hade en infektion, så då fick jag utskrivet en fem dagars pencillinkur. När jag sen hämtade ut medicinen köpte jag samtidigt tranbärskapslar. Smart grej!

Har legat helt utslagen framtill klockan 16, då slängde jag in en Burana igen och då blev det lite bättre. Så nu ikväll har vi bakat pepparkakor (igen) och klätt granen.
Nu ska jag äntligen få sova! Har inte så värst ont längre när jag ligger ner så det ska bli så jäkla skönt. Har liksom inte sovit sen i förrgår.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia

    Jag hade likadant i oktober. Det var helt fruktansvärt! Och kom helt utan förvarning. Som tur tog det endast den dagen och så försvann symptomen. Det värsta var att när jag kissade som kissade jag ju blod och inte ren urin, trots detta tyckte hvc labbet att nej, inge konstigt, inge infektion! Ta en panadol löd rekommendationen. Som tur åkte jag ganska fort efter det iväg till en privatklinik då jag märkte att det bara blev värre. I det skedet kunde jag knappt sitta stilla. Jag satt till och med på byttan då läkaren kallade in mig ! Tydligen kan man få såna akuta urinvägsinfektioner som kommer sådär bara, out of nowhere, och de kan snabbt gå upp i njurarna. Så man ska nog vara aktsam när det häller UVI. Inte minst du och andra med njurproblem! Hoppas o jåller tummarna för att njurarna / njuren? är okej!

    JANINA SVARAR: Det var verkligen fruktansvärt! Jag fick ju tillbaka mitt efter första antibiotikakuren, men efter andra kuren har jag inte haft några problem. Hoppas innerligt att jag aldrig behöver känna samma obehagliga smärta igen! Njurarna hade som tur inte hunnit ta någon skada.

  2. Emma

    Hoppas du blir bättre snart! Jag har aldrig haft urinvägsinfektion men har hört att det inte är kul, så hoppas verkligen det blir bra för dig snart igen!

stats