JANINAS

Vecka 36

Magen sjönk rejält under flytten, då var jag i vecka 34. Nu ”hänger” den ännu mer och från vissa vinklar ser den bara så komisk ut tycker jag! Den ser mycket mindre ut i profil än vad den egentligen är, på bilderna ovan ser ni den i lite andra vinklar än den vanliga profilbilden, och ni ser ju hur lågt den sitter nu.

Det är normalt att den sjunker tidigare när man är omföderska och det betyder inte att man kommer föda före BF. Med Nicolina sjönk den typ aldrig och med Joline sjönk den i vecka 37-38 nångång, och jag måste väl erkänna att jag i smyg hoppas att det ändå har någon sorts koppling till när man föder. Som jag känner mig nu (trött, sover dåligt, mjölksyra i benen, tung..) kände jag mig mycket närmare BF förra gången men det beror väl förmodligen bara på att jag nu har två barn att ta hand om istället för ett. Därför är det jobbigare denna gång. För jobbigt är det minsann, trots att veckorna går snabbt så känns det som att jag har ett maraton framför mig varje dag jag vaknar.

5 veckor kvar nu bara, och inte mer än så ska vi hoppas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Skulle va kul o se jämförelsebilder från alla tre graviditeter, hur magen sett ut! Kommer ihåg att du lade upp en sån då du väntade joline:)

stats