JANINAS

Vecka 38 (37+0)


Igår gick vi in i vecka 38, och magen har sjunkit under den gågna veckan. Om flytten har påverkat det vet jag inte, men så känns det i alla fall!

På rådgivningsbesöket kände hon att bebisen ligger vääldigt lågt nu, och det känns verkligen. Jag blir akutkissnödig hela tiden och det känns som att bebisen ska trilla ut när jag går några hundra meter. 

Nu säger kroppen ifrån vid minsta lilla ansträngning, och jag börjar känna mig redo för förlossning.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma (:

    Åååh, det är så spännande att följa din blogg och speciellt nu när det är så nära till förlossningen! Sen är det ganska roligt att jag följer din och en annan blogg och båda precis har gått in i vecka 38, får se vem som får sin lilla bebis först! Dubbel spänning! :) hihi

stats