JANINAS

Vecka 40 – en vecka kvar till BF

39+0 fulla veckor, bara en vecka kvar till BF. Slutet är snart här!

Jag ska till rådgivningen imorgon på kontroll, då samtidigt ska barnmorskan uppskatta ungefär hur stor baby är och känna efter om något hänt down there sen sista läkarbesöket i vecka 36. Hoppas förstås på det men förväntar mig inte några stora förändringar. Har lärt mig vid dethär laget att man inte ska ha så höga förväntningar de sista veckorna för DET om något får tiden att gå långsamt. Hon kommer när hon är redo och om hon inte är det ännu på två veckor så är det helt förståeligt tycker jag. Så skit som jag mått och så dåligt som jag ätit så kanske hon behöver lite extra tid att förbereda sig.

Men så kan hon ju göra ”en Joline” också och ha så bråttom att hon föds 3 timmar efter första värk. You never know!

På tal om Joline, såhär såg magen ut i samma vecka med henne..


Lika som bär!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Koo

    Eller sen kan hon göra som min H och titta ut efter en halv timme ;) Man vet ju aldrig o då du har fött redan två….så kan det ju gå riktigt fort ;)

  2. A

    Oj vad du har stor mage! Kan int förstå hur olika det kan vara, min mage e kanske lite mer än hälften av din mage och är ändå bara en dag efter dig (38+6)! :) Men det är ju min första..

  3. Lisen

    Vilken fin mage:) Va härligt att va så nära!! Jag längtar till jag kommer dit. Har många veckor kvar är bara i v 25 nu:))

stats