JANINAS

Vecka 42 (41+0)

BF+7. Jag trodde helt ärligt inte att denna dag skulle komma, redan från början trodde jag att denhär ungen skulle komma tidigare än beräknat, men ser ni, det verkar som att alla mina barn ärver min envishet ;) Jag måste väl inte berätta hur jag mår i denna vecka, ni har fått ”lyssna” på tillräckligt mycket gnäll i mina tidigare inlägg denna vecka.

Kring midnatt hade jag värkar som kom med 5-10 minuters mellanrum, jag la kamerabatterierna på laddning för säkerhetsskull, men sen sov jag hela natten och när jag vaknade var värkarna som bortblåsta. Skönt att se att bebis åtminstone förbereder sig lite grann. 

Jag själv föddes 11 dagar efter BF, det gjorde Nicolina också, jag blev visserligen igångsatt när jag gått 9 dagar över tiden men om det inte startar av sig själv får jag smaka på att gå ännu längre denhär gången. Nu gäller det bara att inse att hon kommer ju faktiskt ut förr eller senare, jag kommer inte vara gravid för alltid, även om det känns så just nu. 

Den som väntar på något gott..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniela

  Mitt tips. Åk och bowla! Det gjorde jag på +11. När vi kom hem satte värkarna igång och dagen efter föddes dottern.

  Eller så har detdär "+11" nått med saken att göra och bowlingen bara RÅKA vara en sysslesättning just den kvällen :)

 2. Elin

  Snacka om att man blev tokig av att vänta, alla var otåliga, inte minst en själv! Hoppas allt går bra, skickar lite peppande kramar från oss som just kommit hem från sjukhuset. Denna gången dock av sjukdom då skatten kom för 10 veckor sedan. Din blogg är sååå härlig!!

 3. Felicia - ung blivande mamma

  tycker också att det känns som att man kommer vara gravid förevigt. Går in i v 41 idag, men jag tycker bara att dendär jäkla ungen aldrig kommer haha ;D Man försöker ju ta dagarna som de kommer men det är svårt tycker jag haha. Jag var öppen 1 cm för någon vecka sedan, men det hääänder ju ingeeet :D Snorungar vi har :)

 4. Gabriella

  Vilken fin mage :) Som du tidigare skrev, njut av närheten till din dotter dom få dagar som är kvar, hon verkar ju stormtrivas :)

 5. Mamma

  Kanske det är ärftligt…det är bara din äldsta syster som hållit tidtabellen, kom dagen före bf.
  De andra två kom 5 resp 8 dagar efter bf.
  Och du var ju förstås värst, med dina 11 dagar ;)

stats