JANINAS

Vimsiga morsan strikes again

Gott folk, jag har gjort det igen. Senast var det en rådgivningstid som jag kom en dag för tidigt på, nu var det andra skedet som jag trodde jag skulle på idag men det är ju först imorgon. Problemet jag har är att jag minns datum väldigt bra, bokar jag en tid så minns jag vilket datum det blir MEN, jag blandar på veckodagarna. Jag visste att det var den 19’de jag hade tid, men jag trodde också att det var en tisdag. Så jag var helt inställd på att det var idag jag skulle dit, hade väckning 6:30 för att hinna göra mig färdig till klockan 8 när jag skulle befinna mig på halkbanan och när jag kommer dit är ingen där och det slår mig att DEN 19’DE ÄR JU IMORGON! Haha så det var bara att köra hem tillbaks.

Och varför ska jag på andra skedet först nu tänker ni kanske? Hon har väl haft körkort länge nu redan? Joo men det var ju så att när jag skulle göra andra skedet sist så var jag så gravid med Joline och rymdes inte bakom ratten (hahaha) så körkortet gick ut och jag var tvungen att skriva teoriprov och köra upp igen. D’oh! Det var för två år sen så nu är det dags för andra skedet. Mitt körkort går ut den 22 november så jag är ute i sista minuten igen som vanligt, hehe.

Så istället för att slira omkring på halkbanan så ska jag städa upp dethär bombnedslaget vi har här hemma. Det syns att jag varit borta de senaste dagarna kan man säga, och nu vet vi ju säkert att det inte är JAG som stökar. Ändå är det bara jag som röjer upp stöket. *Facepalm*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Jag minns att jag kom en timme försent ti halkbanan :p som tur va fick ja va me ändå, men ja missa vältbilen

  JANINA SVARAR: Oj! Vi ska hoppas jag fortsätter komma för tidigt istället för för sent ;)

 2. Kristina

  Inget illa menat (hoppar verkligen inte du tar dettta negativt för menas inte alls som det), men hur kan man vara för gravid för att sitta bakom ratten? :) Har nog alltid kört min egen bil in i det sista de gånger jag varit gravid. Kan mer tänka mig man skippar det ifall det råklar vara dagarna innan bf och man ändå inte vet om man kommer vara hemma eller på BB, samt av den orsaken att man som höggravid inte vill utsätta sig för extra risker. (ifall man nu skulle hamna utanför kör banan, krocka, volta eller landa på taket.. även om risken för det borde vara väldigt liten ;))

  JANINA SVARAR: Nå, det var nog bara så. Jag kände inte att jag satt i en säker position när jag hade magen ivägen som gjorde att jag inte nådde fram ordentligt till gaspedalen.

 3. Lina

  Får ni ta körkort utan att göra halkan? Här får man inget körkort förrens alla moment är klara :)

  JANINA SVARAR: Joo självklart har även vi halkbanan. Man har körövning på halkbanan en gång till vid andra skedet, och då ska man även prova på att ta sig ur en vältad bil t.ex.
  Såhär står det om andra skedet i Finland:
  ”Kursen består av en bedömningskörning (en dryg timme) som genomförs med bilskolans bil före den egentliga kursdagen. Boka tid för bedömningskörningen när du har anmält dig till kursen. Kursdagen (ca 6 timmar) består av körövning på halkbanan, ett besök i säkerhetshallen och teoriundervisning.”

stats