JANINAS

Vinn en resa för 4 personer till Polen!

Nu drar jag igång en spännande tävling där ni har chansen att vinna en resa med Unity Line till Polen! Vad skulle passa bättre än att bjuda tre vänner på en resa nu i sommar, eller varför inte ta med lilla familjen? :)

Detta ingår i vinsten:

– Nattur inklusive hytt för fyra personer till Swinoujscie på Poloniafärjan.

– Nattur tillbaka från Swinoujscie tillbaka med Skania färjan.

– Frukost ingår båda vägarna.

– Möjlighet att ta med bilen på färjan.


Man får bestämma själv hur länge man är kvar, men båda resorna bekostar Unity Line!TÄVLINGSREGLER:

* Berätta för mig varför just DU ska vinna.

* Du får en extra lott om du tipsar dina läsare om denna tävling genom att lägga upp ett inlägg på din blogg eller facebook, men det är inget måste.
* Kom ihåg att skriva namn och e-post.

Svårare än så är det inte :) Tävlingen avslutas den 5 maj klockan 18. LYCKA TILL!AVSLUTAD!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia

  Mitt absoluta favoritband spelar i Krakow, Polen i Augusti och de sku va en perfekt resa innan jag börjar studera efter att ha haft ett mellanår.
  E så lessen för The Kooks har int alls vari i Finland nå och ska ti Hässleholm i början av Juni. Men jag får int ledigt tills dess. Så de blir inga Kooks för mig :( Dehe sku dock ge mig en till chans att äntligen för första gången ever se mitt favvoband live.

 2. Therese

  Jag skulle vilja vinna denna resa för att min fästman fyller år i sommar och han kommer ut från militären, i sommar skulle det vara en jätte bra chans för oss och två vänner att resa bort en stund före arbete och 4,5 års studieliv. Det skulle vara så härligt att få åka till Polen! Eller så skulle jag ge bort resan till någon som jag vet skulle bli glad, det tål att funderas på ifall jag vinner.

 3. Madde

  Jag skulle vilja vinna den här resan för att det vore en perfekt semester under sommaren! Som studerande har man inte den bästa möjligheten att resa så detta skulle vara en perfekt resa som jag skulle göra tillsammans med pojkvännen och två vänner.

 4. Emma

  Skulle vara väldigt kul att komma ut från lilla Finland, eller lilla närpes kanske jag ska säga. Här har vi ju bara tomater, gurkor och åter lite till tomater. En shopping resa skulle sitta perfekt nu till sommaren och skolan slutar! Härligt!

 5. Emme

  Jag skulle vilja vinna denna resa för jag blir färdig nu 27 maj och då skulle det vara roligt att åka någon väg för att fira med mina kompisar att jag blir klar i skolan :) vi har haft så mycket att göra i skolan nu de sista veckorna med slutarbetet och alla andra arbeten så det skulle vara kul med en resa.

 6. Josefin

  Jag och min blivande man(vi gifter oss 28 maj 2011) har aldrig varit utomlands tillsammans. Det längsta söderut vi har varit är till Stockholm. Vi skulle gärna åka till Polen på en liten bröllopsresa i sommar tillsammans med vår son och hans farbror med fästmö som väntar en septemberbebis. (Antar att barn under 2 åker gratis för vår son är bara 11 månader nu). Har inte hunnit resa mycket eftersom vi bara är 20 och 21 år. Håller tummarna:)

  //Theodors mamma

 7. Cassandra

  Jag tycker jag är värd resan eftersom jag aldrig är ledig, jag jobbar lov och varje dag efter skolan. Minns inte senast jag var ledig, men det skulle vara så himla roligt att få vinna denna resa och kunna slappna av någon gång i alla fall. Då får jag även med mig mina vänner som jag sällan hinner umgås med just p.g.a att jag antingen går i skola eller så jobbar jag.

  Hoppas verkligen jag vinner!

 8. M

  nu ha ja vari ensamstående mamma i snart 1,5 månad, ja ha klara de super tackvare min fina mamma som e här några dagar i veckan. Hon låter mig få uppleva sån lyx som att duscha längre än två minuter och sova en hel natt ibland. Fast hon jobbar heltid ställer hon upp när ja än ringer, dag som natt!

  Ja trodd aldrig att ja sku klar av att va 19årig ensamstående mamma till en 7 månader gammal bebis, men ja klarar de! Ja e värd den där resan och med mej sku ja bjud mamma, hon är värd att få nåt tillbaka :)

 9. Linn

  Jag och mina tjejer, då händer det grejer,
  Om jag vann skulle jag bjuda min vänner,
  de allra bästa som jag känner.
  Vi skulle skratta, njuta och leva gott,
  jag hoppas att denna blir min lott.

 10. Anita

  Vi bor i Gävletrakten och vi ska hälsa på våra vänner i Småland i mitten av juni, vore roligt att bjuda dem med till Polen. Eftersom vi har 60 mil mellan oss så träffas vi inte så ofta. Vi har försökt planera en resa tillsammans, men tyvärr har vi inte lyckats få ihop det. En liten tripp till Polen skulle kanske passa oss alla fyra.

 11. L

  jag deltar såklart i tävlingen (1 lott), wow vilken vinst. om jag fick vinna resan, skulle jag lätt bjuda med mig mina föräldrar, och min fästman såklart. min mamma har aldrig varit längre än på båttur till stockholm, och som hon jobbat och kämpat för en stor familj på tio pers de senaste åren, ser jag verkligen att hon gjort sig förtjänt av en riktig timeoutsemester. hon gillar därtill inte solbad, så en cityholiday vore det perfekta alternativet! jag hållar tummarna :)

 12. Sofia

  Jag uttrycker mig positivt: Jag vill vinna resan för jag har världens bästa pojkvän, jag har fått en ny lägenhet, och blir snart krombibo (och för att inte prata om min söta katt Minie, haha.) Dessutom är det snart sommar och jag älskar att se människor så lyckliga bara för att solen sticker fram några timmar längre än på vintern.
  Jag skulle gärna se Polen. Det är något speciellt än om man åker till Spanien, Italien eller Turkiet t.ex. Jag vill inte sola, jag vill se världen och upptäcka nya platser. Det lever man länge på! :D

  mail: [email protected]

 13. Rebecca

  Jag skulle vilja vinna resan för det skulle vara så roligt att få komma längre bort en Finland för en gångs skull!
  Jag studerar och har långa skoldagar, jobbar efter skolan för att få råd med hyran i sommar. Jag och min sambo har länge velat resa bort eftersom jag aldrig varit längre en till Sverige och det var för 14 år sedan (18 nu). Men eftersom vi är studerande har vi aldrig haft råd att komma iväg någon stans!
  Det här skulle vara en stor möjlighet och upplevelse!
  Skulle ta med mej min Sambo, min bror och hans flickvän så de skulle också få komma bort från allt jobbandet någon gång.

  Du har en Jätte intressant blogg, lycka till med Ärtan! :)
  D

 14. Evelina

  Jag satt och googlade på mamma bloggar och kom över din :) tycker det är så intressant och kul att läsa mamma bloggar för jag vill så gärna ha barn så snart som möjligt, min dröm har alltid varit att vara en ung mamma :))
  När jag såg den här tävlingen kom jag på att tänka på min kära pojkvän som fyller år snart och jag har ingen aning på vad jag ska ge honom. Vi bor för tillfället ifrån varandra så vi ses inte ofta för han jobbar hård och jag pluggar till sjuksköterska. Den här resan skulle vara verkligen perfekt för oss att ta en paus från tillvaron och bara slappna av med varandra i ett annan land :)) Vi har en dröm att åka på ett resa till sommar men inte säkra om vi får chansen med ekonomin men det här skulle verkligen underlätta en hel del plus att vi kan ta två av våra vänner skulle vara Underbart kul :)))

  Han en skön dag :)) kram

 15. Amanda W

  Jag hade sååå gärna velat resa till Polen. Just nu bor jag och min sambo i en bostadsrätt och jag pluggar medan han jobbar, alltså blir det inte mycket pengar över till att hitta på grejor tillsammans. Och vi skulle framför allt inte ha råd med att resa. Att få resa med min sambo och några kompisar till oss hade varit en otroligt rolig upplevelse och framför allt till Polen, för jag vill jättegärna besöka Auschwitz. Att få slappna av och ta det lugnt hade passat perfekt då man aldrig riktigt har chansen till det med allt plugg och de långa arbetsdagarna :)

  [email protected]

 16. Janina

  Om jag vann resan skulle jag ta med mig min son, min väninna och hennes dotter. Det skulle göra bra för oss alla fyra att få komma bort från "vardagen" för en stund, och njuta av annan miljö för ett tag. Har varit utomlands tidigare, men senaste resan var för ca 8 år sen. Min son har aldrig varit och rest nånstans, så det skulle vara ett ypperligt tillfälle att få fara iväg och resa i gott sällskap. Har tidigare tittat på resor och drömt mig bort, men som studerande, ensamstående mamma är det inte alltid det enklaste att få varken tid eller ekonomi att gå ihop. Jag blir klar med skolan till hösten och sedan väntar vidareutbildning. Därför skulle detta vara något för oss! :)

  Kram, Janina o. Jimi
  [email protected]

 17. Viveca

  Skulle vara roligt att vinna resan med tanke på allt som jag kommer gå igenom under den här månaden ännu. Abort tex, skulle vara skönt att bara slippa bort från allt som händer och sker och bara få NJUTA en gång i livet. Har även bara varit EN gång utomlands och det var till Italien, något mer än det har jag nog inte spenderat min tid annat än i Finland. :)
  Kram

 18. E. Madeleine W.

  Jag vill vinna denna resa eftersom jag vill bjuda några vänner på resa, eftersom det är min sista sommar som finländsk. En resa för att få ett bra slut :)

  Kram,
  Elin

 19. kristina

  Jag vill vinna denna resa för att överraska min pojkvän och som bevis på att "kärleken besegrar allt". Vi har just hittat tillbaka till varandra efter nästan ett år som separerade, och vi har sedan tidigare en dotter som är född i december 2008.

  [email protected]

 20. sofia

  Jag skulle vilja vinna därför att jag skulle få ta med mig mina underbara föräldrar & syster på en resa!
  Mina föräldrar håller sig väldigt ofta inne och orkar sällan resa eller umgås med sina vänner. Jag har försökt få ut dem ur huset för att njuta av livet men det hjälper inte alls! Därför vet jag att ifall jag vann en gratisresa skulle dom gärna komma med och vi kunde åka hela familjen. Jag älskar min familj över allt annat och skulle verkligen tycka om att få ta en liten resa till underbara Polen (varit där själv och jag njööööt verkligen av det) med dem. Bara för att få umgås med familjen och njuta av varandras sällskap :)

 21. Lisa

  Oj, om jag skulle vinna denna resa till Polen, då skulle du vara den allra största idolen. När mina tre vänner nu i år kommer att ta studenten skulle en vara den absolut bästa presenten. En resa skulle vara en början på vår vänskap på distans, och verkligen ge oss tillsammans en ärlig chans. Jag älskar min vänner jättemycke, och detta skulle verkligen passa deras tycke! Din blogg är helt underbar grym, men nu ska jag åka till mitt gym! Lycka till enormt med de två små, Nicolina är så söt så! Självklart kommer din tävling vara upp i min blogg, men även kanske min facebooklogg! :)
  Kram!

 22. may Hawbring

  Hejsan!
  Jag skulle gärna vilja vinna den här tävlingen.
  Jag är en ung mamma, och har ännu inte gått ut skolan. Vilket innebär att jag inte har jobb och bara går runt hemma och det är rätt så tråkigt. Min sambo är den enda som jobbar och gör allt för att vi ska klara oss som bäst. Så vi har lite svårt med resor och så i och med att han är den enda som tjänar pengar. Sen fyller min dotter 1år i år, så hade varit en toppen present till även henne..
  Och även till min sambo som sliter hårt för mig och vårt lilla liv.
  Så hade varit underbart att vinna!

  [email protected]

 23. Lotta

  Oj vilken rolig tävling! :)

  Jag skulle vilja vinna för att jag och min pojkvän har tänkt hur länge som helst att vi ska fara nånstans utomlands han och jag, men aldrig sluppit iväg på grund av olika skäl. Så skulle vara kul att överraska honom + någon av våra kompisar på en resa.

 24. Emilia

  Hejsan!Jag skulle jättegärna vinna denna resa för att komma iväg med min pojkvän, för tyvärr så hinner jag inte träffa honom så ofta nu när han är i militären.. Men när att han kommer ut i sommar, och dessutom så fyller han hela 20 år då också, så skulle det vara superhärligt att få ta med honom och två vänner på den här resan så att vi skulle få fira min finaste!

 25. mikaela

  Efter en par år med depression och återkommande ångestattacker skulle det vara underbart att komma iväg från vardagen och få se någonting annat. Tidigare har jag inte rört mig utanför Norden och av dem som besökt Polen har man fått höra vilket underbart ställe det är, så det skulle kort sagt vara idealiskt!

 26. Sanna

  Jag är självklart med och tävlar, jag vann en sådan här tävlingen för några månader sedan men i och med ekonomin och den korta perioden man kunde utnyttja biljetten fick jag avstå. Det vore därför så roligt att vinna och verkligen få komma i väg till Polen för första gången med min familj, precis som vi hade planerat ifrån början.

  För det här kommer bli den sista sommaren vi bor hemma och har lite extra pengar, innan vi flyttar till eget och har räkningar och allt att betala. Därför vill jag verkligen satsa på den här sista sommaren och njuta till fullo med min lilla familj.

  Kram Sanna

 27. Linda

  Vad roligt med en tävling!

  Jag vill naturligtvis vinna. Av den enkla anledningen att jag VILL! :) Nä men jag vill se polen, jag vill ut på en liten trip, jag vill umgås med gubben lite mer osv. Något att se framemot helt enkelt!

 28. tess

  ÅÅ det låter som en super tävling med ett underbart pris! Det skulle vara en perfekt sommar om man skulle vinna en resa lagom till sommaren eftersom min sambo kommer att åka in i militären nu i sommar så det skulle vara super att ta med några vänner och dra iväg på en resa innan. Jag gick ut skolan ifjol och i höstas så flyttade vi in i en lägenhet så vi har tyvärr inte så mycket pengar att resa för så det här skulle vara super som examenspresent och överraskning innan försvarsmakten tar min sambo till sitt försvar resten av året.

 29. Joanna

  Skulle vara så skönt att slippa bort på semester i sommar. Jag Jobbar övertid varje dag och har ändå inte råd att åka på en resa i sommar. Har dessutom inte rest så mycket i mitt liv och en dröm är att få se så många nya platser i värden som möjligt.

 30. Michelle

  Ååh, detta skulle passa mig utmärkt! För det första är jag i stort shoppingbehov och jag har varit nära på att beställa flera resor men det har aldrig blivit av eftersom det i slutändan blir så dyrt i alla fall (jag har bestämt mig att jag inte tänker åka till Vasa och sommarhandla iår, eftersom jag då får gå med likadanna kläder som alla andra även i sommar)! Min pojkvän fyller dessutom år i maj och jag har ingen aning om vad jag skall ge honom för present, så då skulle det problemet vara ur världen så att säga!
  Ha det bra!

 31. janiina

  Ojdå vilken tävling! :)
  efter en sådan tuff period i skolan skulle jag mer en gärna ta emot denna resa! Jag brukar inte heller resa mycket fast jag älskar det, det är nog en av de bästa sakerna som finns, om jag reser brukar jag endast resa till sverige, skulle vilja komma lite längre bort.( men för att resa mycket skulle man ju behöva ha mycket pengar^^). och om jag skulle vinna skulle jag ta med mej pojkvännen och min syrra och hennes sambo :)

 32. Amanda

  Vilken trevlig tävling! Det hade vart underbart att få åka iväg nu efter att ha vart sjukskriven några månader på grund av depression då jag tvingats göra abort utan egen vilja. Det har tärt på mig länge (händelsen inträffade i september) nu och hade jag haft råd hade jag åkt för längesen. Behöver ta en paus från allt. Men eftersom jag går i skolan och lever på 1050 i månaden har jag inte dom pengarna. Hade vart jättetrevligt om man hade fått chansen att åka iväg med sina vänner och bara koppla av och glömma allt för en sekund. Jag ville verkligen behålla barnet och det går inte en sekund utan att jag tänker på den hemska dagen 23/0 2010.. Har länkat tävlingen på min blogg :) http://amandamariaahlberg.blogg.se/2011/april/ar-med-och-tavlar.html#comment

 33. cecilia

  Jag skulle bli såååå glad om jag vann, då skulle jag ta en liten semester hemifrån med mina tre vänner som jag knappt har träffat de senaste åren. Vara hemma med barn i all ära, men en liten husmorsemester skulle sitta gott!

 34. Patricia

  Vilken rolig tävling! Jag önskar och hoppas jag kunde vinna denna resa. Min pojkvän har varit arbetslös i nästan ett år nu. Förutom några ströjobb ibland som varat någon vecka. Så några extra pengar har vi inte.. En resa skulle vara underbart! Och med oss skulle vi ta min bästa kompis och min pojkväns bästa kompis som dessutom råkar vara ett par :) Håller tummarna för att vi har lite tur nu!

 35. Melina

  Wow vilken chans! Brukar vanligtvis inte vara med i tävlingar men varför inte prova turen!

  Jag har aldrig varit utomlands och har inte råd med det eftersom jag är studerande och inte har något jobb heller. Skulle såå gärna vilja fara på en resa med min sambo eftersom han alltid jobbar helgarna när jag är ledig och nu i sommar kommer jag jobba när han är ledig och tvärtom.
  Skulle passa så perfekt med en resa med honom då och 2 bästa polare eller varför inte föräldrarna?

  Lycka till med den kommande familjemedlemmen :)

 36. Maria

  Hej! för mig skulle denna resa vara en möjlighet att få ett underbart minne med mina kompisar, som jag inte träffar så ofta och efter denna sommar kommer träffas ännu mer sällan eftersom vi nu går sista året i skolan och alla ska flytta bort. alla har vi jobbat ända sen vi var 15 och har också gått i skolan på samma gång. en resa skulle stärka vår vänskap genom att vi tillbringar den tillsammans, också skulle vi ha ett underbart minne sen då vi skiljs åt! :)

  mvh, Maria – [email protected]

 37. Ciss

  Efter en massa pusslande denna vinter o vår för att få ihop vardagen med jobb, skola o familj skulle det vara helt underbart att få åka med sambon o våra två barn på en semesterresa i sommar!
  Längtar som sjutton till sommaren nu då barnen förhoppningsvis får vara friskare!

  Lycka till med magen!:)

 38. angelica

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte brukar resa skulle vara roligt att kunna resa längre bort än här i norden eftersom jag inte har varit utanför norden någongång. Detta skulle också vara en perfekt present eftersom jag och min pojkvän firar snart 3 underbara år tillsammans och dessutom tar jag studenten i vår och jag tycker att jag är värd att komma bort ett tag från allt stress och koppla av och njuta av de fina platserna. Detta skulle det vara en perfekt start på sommaren!

 39. Mersikka

  Jag och mina tre poolare har länge drömt om en shopping och solresa alla fyra. På grund av att vi allihopa går i skolan och jobbar deltid så har det varit ont om tid men också ont om pengar. Nu när det för de flesta av oss är tredje året i skolan så kommer vi så småningom att skiljas åt. En resa för oss alla fyra att minnas med varandra skulle vara underbart och just därför skulle vi vilja vinna den.

  Mvh, Meri-Tuulia Heino, [email protected]

 40. Malin

  Hej! Wow vilken tävling!! :)

  Jag blev utexaminerad från yrkeshögskolan i december och har nu äntligen fått börjat jobba. I sommar får jag ha min första semester NÅGONSIN, dessutom tillsammans med min sambo (har sommarjobbat alla sommarlov sen jag fyllde 17, så sambon har fått semestra på egen hand). Håller som bäst på och tittar på olika semesteralternativ, men har inte hittat något i passlig prisklass. Så detta skulle vara ett utmärkt semesteralternativ för oss, har hört att Polen är jättefint!

  Jag publicerar ett inlägg om tävlingen i min blogg :)

  Hoppas på vinst!

stats