JANINAS

Vinn fyra biljetter till teatern ”Pojken och stjärnan”

Nu styr jag upp en tävling där mina finlandssvenska/finska läsare kan vinna fyra biljetter till den kommande teatern Pojken och stjärnan vid Wasa Teater den 12.4 kl: 18.

Såhär beskrivs teatern:

”Pojken och Stjärnan är en ovanlig cirkusföreställning med ännu ovanligare artister. Det är den fantastiska sagan om en liten pojke och en blyg cirkushäst som mot sina viljor skiljs åt och deras kamp genom världen för att vinna sin vänskap åter.

Arbetsgruppen bakom dansteaterföreställningen Pinocchio återvänder till Wasa Teater, även denna gång i samarbete med fria dansgruppen Watt för att förtrolla sin publik med hisnande cirkuskonster och magiska teatertrick. Föreställningen blandar friskt från musikal, cirkus och dansteater utan att vara någondera. 

Den här föreställningen går inte att placera i en genre. Den liknar inget annat.”

Vi kommer befinna oss i publiken och ser SÅ fram emot den kvällen. För att delta i tävlingen ska ni kommentera detta inlägg och berätta varför just NI ska vinna biljetterna. Kom ihåg att fylla i namn och e-post så jag kan kontakta er! Tävlingen avslutas den 3.4.

Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Jag vill vara med och tävla om biljetterna – är säker på att mina barn skulle tycka om att få gå på teater!

  2. Emma

    Jag skulle så gärna vilja gå på teatern tillsammans med mina syskonbarn! På samma gång skulle jag lätta lite för deras mamma som får bebis nr 3 när som helst i dagarna :)

  3. Jonina

    Jag skulle jättegärna gå på teater med min guddotter. Efter att jag själv har fått barn har det blivit mycket mer sällan jag gör något med henne. Detta skulle ju vara ett gyllene tillfälle:)

  4. Magnolia

    Oj, vad roligt om jag skulle vinna!

    Jag vill gärna vinna för att ha lite egentid med min gudson, hans bror och mamma. Och att ge barnen en upplevelse att minnas!

  5. Susanna

    Hej!

    Jag skulle vilja bjuda min bästa vän och hennes söta grannbarn på teater. Jag tror att de skulle uppskatta denna pjäs mycket eftersom den verkar vara riktad precis mot dem! Högst antagligen blir det en magisk kväll, lite annorlunda från alla andra. Hoppas hoppas!

  6. JANINA

    är med och tävlar! skulle vara mystiskt och spännande att rymma iväg med en circus. såna drömmar är kanske för stora för att någonsin kunna uppfyllas, eller för små för att man ska våga. skulle vara mysigt att titta på från sidan lite istället. :)

  7. Anette

    Vill gärna vinna biljetterna och gå på teater med barnen. Har varit rätt så mycket på gång nu och vi har inte hunnit med nåt roligt på länge, så därför skulle en teaterresa till Vasa vara nåt att se framemot :)

  8. ann-sofie

    Jag vill gärna vara med och tävla. Pjäsen verkar vara så otroligt sevärd så jag skulle gärna vilja vinna biljetterna så att resten av min familj kan åka och se den. Själv befinner jag mig på varmare breddgrader, men att skicka iväg dem på teater vore en härlig överraskning att ge :)

  9. Marica

    jag vill vara med och tävla, själv jobbar jag kväll, men mannen och barnen skulle gott få åka till vasa och roa sig den kvällen istället för att sitta hemma själva. Sen får de flanera med bloggare och kultiverat folk en kväll och jag kan avundsjukt höra när de berättar om det dagen efter. Om jag vinner alltså. Hoppas på det.

  10. Johanna

    Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna, eftersom jag tycker det är superroligt att gå på teater. Och om jag vinner skulle jag bjuda mina kära vänner med mig, vilket jag verkligen tror de skulle uppskatta. :)

  11. Mikaela

    Hej! Om jag skulle vinna skulle jag ta min sambo med mig och dra på vuxenkväll som det blir så lite av i en barnfamilj. Kunde ta med ett par vänner och njuta en stund :) min sambo är dessutom finsk och har aldrig varit på en svensk teater så det skulle vara nåot det! ;)

  12. Corinne

    Jag är med och tävlar! :)

    .. och varför just JAG borde vinna är för att jag & min sambo är sämst i världen på att fixa lite egen tid åt oss. Vi har också väldigt dålig fantasi och har vi planer på att spendera tid tillsammans bara han och jag brukar det oftast sluta med att vi tar sonen i hand och åker iväg till mormors. Så dålig fantasi har vi! Iof finns det inte så värst mycket att göra här i Jakobstad, och inget som finns här lockar riktigt mera efter att man bott här i 20 år. Därför borde jag (vi) vinna så vi kunde komma oss ut och se något annat – och det viktigaste av allt – spendera tid tillsammans i annan miljö än hemmet. Det behövs verkligen!

    [email protected]

  13. Frida-Maria

    Jag vill vinna biljetterna för att jag har lovat min mamma att gå på teater med henne och denna värkar (enligt det jag läste) jättebra. Vi har aldrig varit på teater tillsammans tidigare, så det skulle passa oss perfekt.
    Hoppas jag vinner =)

  14. Pamela

    Skulle vara kul att komma sig iväg på teater innan bebis nr tre kommer. Har BF 26.4 och mammaledigheten har börjat. Försöker fylla dagarna med massa roligt program, så inte väntan blir så lång. Så en teaterkväll vore ju perfekt! Hoppas att turen är på min sida nu! :)

  15. Mimmi

    vet att ja int själv har möjlihet att befinna mig i publiken, men sku vara roligt att kunna skicka mamma, pappa, mormor o morfar på teater!

  16. Johanna

    Hej, jag e med och tävlar :) jag vill vinna för att det skulle vara så roligt att överraska mina vänner med ett teaterbesök. Speciellt en amerikansk kompis jag har som åker hem i juni som inte har fått se någon teater i Finland. Vi tycker alla om att gå på teater men det var jättelängesen vi fick gå sist. Hoppas hoppas :)

  17. Nette

    Jag vill vinna biljetterna så att jag kan ge dem åt min älskade mamma som har hjälpt mig (ensamstående) så otroligt mycket med min son! Hon är guld värd!

stats