JANINAS

Vinn valfri leksak från e-leksaker.se

Allt ni måste göra är att Gilla deras sida på facebook (<– klicka) och kommentera detta inlägg att du är med i tävlingen :) Kom ihåg att fylla i namn och e-post så jag kan kontakta dig om du vinner! Du får också gärna låna bilden ovan och tipsa om tävlingen på din blogg, men det är inget måste.

Tävlingen avslutas den 1 augusti.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. bala

  hej jag heter bala och är 14 år gammal, och jag bor i stockholm, och jag är värkligen med. jag hoppas att jag vinner har aldrig vunnit nåt, min syster ska få en dotter så jag hoppas att jag vinner så jag kan köpa en present till henne från denna! och om det är gratis är jag med!" jag har gillat sidan och jag ska sprida denna underbara tävlingen i facebook och bilddagboken har tyvärr ingen blogg, och det är bara att kontakta mig genom hotmail! :) ha en jätte bra dag" :D

 2. Akexandra

  Hej, jag är gärna med och tävlar och hoppas att jag vinna det till min älskade systerson(första barnet) som kommer i oktober =), några dagar innan ni ha bf =)

 3. Sanna

  Jag är väldigt gärna med och tävlar, har gillat på FB (Sanna Kaakinen). Hade varit roligt att överraska min dotter med något nytt till hennes nya rum nu när vi flyttar hemifrån och hon får lite mer space för hennes prylar.

  Kram Sanna

 4. Magnolia

  Jag är gärna med, för vips är min lilla 2 mån baby redo för att hoppa på en Barbapapa-studsboll… :o)

 5. Maria - Mamma till Liam

  Liam fyller snart 1 år så han sku bli jätteglad om han sku få nån fin sak då! :)

 6. M

  Jag är med :) Har själv inga barn, men detta år har både vänner och släkt till oss fått barn. Så detta skulle passa bra!

stats