JANINAS

Vinnaren av teaterbiljetterna..

… är….. MARICA! Tjuheew GRATTIS! Jag har mailat dig :)

_________________________________________________________________________________________

Och på tal om tävlingar! Babyshop’s tävling som jag bloggade om igår har tydligen tagit bort den där grejen att folk ska gilla bilden. Nån deltagare klagade på att det var för krångligt så nu är det endast juryn som avgör vilka som vinner, oavsett om man har 0 eller 100 likes.

Och du ”Ana”, som tycker att Nicolina är så ”fruuuuktansvärt fuul”, du kan draaa åt heeeelvete. Din IP är numera blockad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bunny

  Alltså det fulaste som finns är såna människor som kallar andras barn fula anonymt på nätet. Min syster har fått en hel del sådana kommentarer hon med (jenskunvauva.blogspot.com)… Jag förstår bara inte hur någon kan vara så genom rutten och elak…….

 2. http://carloine.blogspot.com

  Det är hemskt hur folk tror det är mer acceptabelt att kasta skit på varann över internet, för inte går man ju fram till varandra på stan och säger lika stygga saker? (om man nu inte lider av tourettes coprolalia)
  Se till att inte acceptera negtiva kommentarer i framtiden, klicka på radera, blockera och låt bloggen din överflöda av positivitet. : )

 3. sara

  Usch så fult av dig Ana!! Man kan undra hur du ser ut själv.. Och till dig Janina, era döttrar är jättevackra, och du med! Tack för du skriver i din blogg, älskar att läsa den!

 4. k

  Till Ana! Du kan väl inte vara så oerhört dum att du inte fattar vad du säger!? Hoppas du får höra samma sak om dig själv eller om dina barn eller framtida barn!! Egentligen brukar jag inte säga så åt någon men nu kunde jag inte hålla mig!

  Till Janina! Jag vet att du vet, att du som alla andra, har de finaste och vackraste barnen i världen!! Synd att såna människor slipper att kommentera, man måste bara tänka att de säkert inte är helt friska som ens kan tänka tanken att säga så!

 5. JH

  Men herregud!! Vem säger nåt sånt om ett barn???!! Eller om en vuxen heller för den delen! Fy vilka vidriga typer det finns.

 6. jeanette

  Måste bara säga att va f*n har vuxna människor för fel? Hur kan man säga att ett barn e fult? Hur hemsk får man vara!? Så lågt borde ingen sjunka att man attackerar ett litet barn som inte på nåt sätt kan försvara sig. Nåjaa, det finns ju idioter,tyvärr.

stats