JANINAS

Visste ni att ..

1 maj är det exakt 1 år sen jag åt pizza senast.
Av den enkla orsaken att jag inte gillar skräpmat, det smakar helt enkelt inte gott.
Big Mac brukar jag tycka om, men på senaste åren har den också börjat smaka sämre, och som om det inte räckte med smaken så får jag även hjärtklappningar och mår illa i minst ett dygn efter att jag ätit. 
Jag vill så gärna kunna trycka i mig en hamburgare som alla andra, men efter varje gång så ångrar jag mig när spykänslan tränger på. Med tanke på hur länge sen det var jag åt pizza, så antar jag att jag äntligen har lärt mig. När åt jag senast hamburgare då? Kring juni-juli förra året

Kan det vara så att jag har en kropp som är allergisk mot skräpmat? Det borde finnas fler såna kroppar, t.ex. i New York. Av alla världens länder, så är det i New York som högst antal kvinnor dör i förlossning eller under graviditet, just för att de är överviktiga. Varför blir jag inte förvånad?
Det börjar gå för långt nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats