JANINAS

Wedding dreamsDet märks att man blivit vuxen när allt fler i vår närhet gifter sig/planerar bröllop. Jag och Daniel skulle gärna börja planera vi också bara vi skulle kunna bestämma oss för hurdant bröllop vi vill ha. Om vi ska gifta oss här i Finland med släkt och vänner eller utomlands bara vi och barnen. Svårt val!

Vilken tur att vi har all tid i världen, så får vi både fundera länge och noga och spara pengar.  Vill ni gifta er? Kanske har ni ett datum bestämt redan? Hurdant bröllop ska/vill ni ha isåfall? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. V

  Vi gifter oss snart, det blir kyrklig vigsel med bara vi, en bestman och en brudfrämma. Sedan fest med ca 25 vänner :)

 2. Magnolia

  Vilket inspirerande collage du gjort! Nästan så man vill gifta sig en gång till! ;o) Vi gifte oss på Kalle’s Inn i Panike, Replot. Mysigt!

 3. Sofia mamma till vilja och Tintin

  Jag är gift sedan 5 år tillbaka. Vi hade ett vinterbröllop med dom närmaste,70 gäster. Lagomt stort. Stor grillbuffe och tårta. Temat gick i svart/vitt och lite 50 tal. Kostade 40.000. Festen var lätt roligast! :-D

 4. Nygift

  Hej. Jag gifte mig för ca 1 månad sedan. Valde att gifta mig hemma bland släkt och vänner. Hade ett bröllop med ca100 gäster. Det var en fin dag men han inte prata med alla gästerna. Nu i efterhand då jag tittat på andras bilder så har jag sett folk jag inte såg under bröllopet men som ändå var där. Man ser nästan bara sin mann under bröllopet. Så om du känner att du vill gifta dig hemma eller i något annat land så har båda sina för och nackdelar. :) lycka till med planerna :)

 5. Louise

  Ja de finns så mycket fint o välja mellan.
  Jag gifte mig i lördags. Skulle kunna göra på massa olika sätt men min man ville inte gifta sig i kyrkan så de blev borgligt hemma i trädgården.
  Då ingen av oss gillar o stå i centrum va bara dem absolut närmaste bjudna.
  Det var en intim lugn underbar dag:-)
  Färgerna gick i vit ljus rosa o guld.
  Är så nöjd med vår dag:-)
  Det gäller o kompromissa o hitta nåt som passar bägge. Kärleken är ju de viktigaste:-)

 6. Hanna

  Vi står också inför de valet! Antingen vill jag ha ett stört, pampigt bröllop på strömsholmsslott här i sverige, eller så vill jag planera in en utomlandsresa MED familjen! Tänker man efter så blir det ungefär samma summa pengar. Tänk er att gå på en strand, barfota, med en lång vit klänning, strandlockigt hår, ljusrosa blommor i håret och brunbrända ben. åh, det lutar nog åt ett strandbröllop på en solsäker plats! :)
  Kram!

 7. Emma - Mamma till Theodor

  Min sambo och jag har pratat om giftemål i säker över 2 år nu men vi väntar ett tag till, vi vill absolut gifta oss och helst innan jag fyller 25! :)
  Idag är jag 21 och vi har varit tillsammans i 5 år i Augusti….så vi har inte bråttom, men när jag väl gifter mig vill jag ha ett relativt litet bröllop med nära och kära där. En mottagning med middag och dessert + bröllopstårta, mycket dans och glädje :)

 8. cmarmlind

  Jag och min fästman har samma problem. Gifta oss utomlands med bara dottern känns mysigt, men man vill ju att ens familj ska ta del av det hela. Sen är det ju spara pengar såklart. Men jag vill inte lägga en förmögenhet på en enda dag. Då lägger jag hellre pengarna på att kanske resa utomlands ett par veckor och gifta oss på stranden där :) ååh vill NU

 9. anonym

  vi ska förlova oss i min killes hemland snart och gifta oss i Finland om 2-3 år :) min kille e grek så färgtema blir blått och vitt och vi serverar grekisk mat :) can’t wait :D

stats