JANINAS

What a soon-to-be-mom-of-three wants

Det känns som att det är så mycket som jag skulle behöva/vilja köpa tills babyn anländer, och än så länge har jag knappt köpt något alls. Visserligen har vi ju typ allt från förut men det finns mycket som jag inte velat slösa pengar på tidigare men som jag så gärna vill unna mig själv (och babyn) nu när det ändå är sista gången vi har en liten nyfödd skrutt att ta hand om. Jaa det är sista gången, vill varken va gravid fler gånger eller ha fler barn. Hehe.

Nu för några dagar sen klickade jag hem amningsdynan här ovan. Jag har ingen från tidigare, har alltid ammat i soffan och bunkrat upp med en eller två kuddar under armarna, men det blir oftast inte så bra och jag har alltid spänningshuvudvärk de första månaderna. Envis som jag är så har jag inte velat inse att amningsdyna är jäkligt bekvämt, provade en för första gången på BB med Joline och Guuud så lyxigt! Så nu är en påväg hem till mig, bättre sent än aldrig. Det blev en från märket Färg & Form och den beställde jag från Lekmer.

Sen i något skede ska jag köpa en Ergobaby bärsele och en Belly Bandit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats