JANINAS

You wanna know more, more, more about me?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. siri

  Hej jag har följt din blogg i några månader och ville bara säga att jag älskar den :)
  dessutom ville jag säga att jag också skrev en sån här lista :)

 2. Hanna

  Okej, du behöver inte bli upprörd jag menade inget illa. Jag gav bara ett förslag som jag sett många andra göra här på din blogg.

 3. Janina svarar

  Hanna: Det jag skrev som svar åt Fegon räcker väl gott och väl? Eftersom detta inte är något diskussionsforum utan min blogg, så vill jag inte förstora något som min tro eftersom det alltid blir sånt kalibalik när det gäller sånt, och jag har nog annat att lägga min energi på just nu.

 4. Janina svarar

  Fegon: Okej kanske jag formulerade mig lite fel. Jag tror inte på Gud (som i Jesus), men på något större än oss. Karma och ödet kanske det är då..

 5. Fegon

  Och hur kan du tro på vetenskap men samtidigt på gud? Om vetenskapen säger något överhuvudtaget så är det att det inte finns någon gud. Korkat

 6. ENDENISE

  haha jag känner igen mig i många punkter :D Jag HATAR när kött smakar kött, specellt om man känner köttfärssmaken när man äter tacos..fy bubblan!

  sv: åh vad roligt att du provade och gillade det :)

 7. Janina svarar

  Hanna: Jag tror inte att det som står i bibeln har hänt på riktigt helt enkelt, jag tror mer på vetenskap. Däremot tror jag nog att det finns något/någon större än oss.

stats