JANINAS

You’re living in the past, it’s a new generation

En liten fågel viskade i mitt öra en gång, att jag tror jag är störst, bäst och vackrast.
Jag blev smått chockad till en början men tänkte efter en liten stund, om det nu är så att jag faktiskt tror jag är det, vad är det för fel med det då? Det är ju en jätte bra egenskap!

Jag är bäst. Jag gör vad jag vill och bara jag vet vad som är bäst för mig. Jag gör inte som jag blir tillsagd, det har aldrig varit min grej. Det är därför jag är var jag är idag. Och jag kunde inte vara stoltare, jag går ju faktiskt min egen väg och gör livet på mitt eget sätt. Utbildning och jobb, det har jag hela livet på mig att fokusera på och jag har faktiskt en plan. Jag är inte dum, och jag är inte en sån som står tomhänt i slutändan, jag väljer bara att göra saker i egen takt och ordning. Och jag kommer uppnå mina drömmar. 

Jag tycker alla borde tänka så, att man själv är bäst, det skadar ju ingen. Man måste tro på sig själv för att lyckas, tveka inte utan sikta högt och gör det du själv vill! Alla kan lyckas bara man gör sitt bästa.

The world’s in trouble
There’s no communication
And everyone can say
What they want to say
It never gets better anyway
So why should I care
’Bout a bad reputation
Oh no, not me
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats