JANINAS

You’ve got to be kidding me!

Joline började bli sig själv nu på eftermiddagen. Hon stog på benen för första gången sen i onsdags, lekte med Nicolina som vanligt och grävde i köksskåpen. Hon åt till och med nudlar till middag och några skedar gröt nu på kvällen och vi trodde att det värsta var över. Att hon var frisk och att vi skulle kunna leva igen. Jag chansade och böt sängkläder, tänkte att hon inte skulle spy nu mer eftersom hon inte spytt sen igår kväll och piggnat till. Tji fick jag!

När jag gick in i barnens sovrum för att kolla till dem la jag ner handen i spjälsängens huvudända var jag trodde att Joline låg. Tänkte smeka henne på kinden lite. Istället la jag handen rakt ner i hennes spyor. Hon hade spytt ner hela kudden och sig själv, så det var bara att väcka henne och ställa henne i duschen. Byta sängkläder än en gång. Stackars liten vad hon får va med om! Kan hon inte få bli frisk nu redan?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bunny

    Stackars liten<3 Och du med! Jag vet hur jobbigt det är att ta hand om spysjuka barn när man själv är rädd för att spy, inte för att jag har egna barn ännu men det knapprar redan riktigt ordentligt på mina panikknappar i huvudet när vår katt eller hund spyr så jag kan bara tänka mig hur otroligt mycket värre det måste vara med barn! :( Det hjälper ju inte alls heller att man måste se dom lida :( Men om man nu ska komma på nåt positivt att säga så kommer hon ju nog att bli bättre i alla fall! Thank god att det inte finns kroniska spysjukor!! Styrkekram till hela familjen!

stats