JANINAS

090901 Update

Efter lunchen for vi ut på en riktigt lång promenad.

Vinden blåste hårt så Nicolina fick sitta under ”taket” på vagnen, folk som vi mötte drog på ett léende när de såg lilla tjejen som satt där under och hade det mysigt. Det räcker dock inte länge innan hon är för stor för att sitta där inne.
När vi kom hem la jag henne som vanligt på sängen för att klä av henne först, då låg en H&M kasse där som inte legat där när vi for hemifrån.
”.. och du säger inte ens hej längre eller..?”, påpekade Daniel finurligt där han satt under datorbordet och skruvade.
Jag trodde jag skulle få en hjärtattack! Inte märkte jag att han hade kommit hem redan, och inte märkte jag heller att det såg ut som ett bombnedslag i rummet, så där fick vi ett gott skratt på min bekostnad :P
I alla fall så har vi fått vår STORA datorskärm nu, den är verkligen mycket större än jag hade förväntat mig.. shit alltså!
Förut hade vi en helt vanlig plattskärm, den nya är lika bred som vår tv, så det ska bli riktigt häftigt att se på film nu :)
Känns lite lyxigt faktiskt för omväxlings skull, det förtjänar vi!

Min yngsta storasyster Josefin är i stan idag så sen när Nicolina sovit klart sin middagsvila ska vi åka in till centrum och umgås med henne.
En ny (mindre) BH skulle jag behöva, när man har ammat och sen slutar så blir brösten självklart lite mindre så en i en mer passlig storlek skulle kännas bra.
Innan jag blev gravid hade jag 75C, hoppas hoppas hoppas att 75B passar nu, när jag ammade hade jag 75D, jag är en sån som trivs bäst i lite mindre.
Spännande! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats