JANINAS

10% rabatt hos Lekmer.se

Framtill den 31 maj får alla mina läsare 10 % rabatt när ni handlar från Lekmer.se
Klicka er in på sidan och vid en beställning använder ni koden:
dgJwy3d68
(Rabattkoden fungerar bara vid beställning från Sverige)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Var har du sett det? :P Jag beställer bara från de svenska sidorna där man kan beställa även om man bor i Finland, och på några enstaka svenska sidor (där Finland inte ingår) går det att beställa med faktura till Finland ändå, men om man måste skriva in personnummer går det förstås inte. Men jag beställer absolut inte ofta från såna sidor, har gjort det typ 2-3 gånger i mitt liv och då är det mestadels p.g.a. bloggen som de gör ett undantag (det är i såna fall DOM som mailat mig och gjort det möjligt för mig att göra en beställning)

  2. mia

    Alltså hur gör du när du beställer från sweden ? postförskott betalning etc. sett att du beställer ofta från svenska sidor..

stats