JANINAS

100 DAGAR KVAR!

Nu är det bara 100 dagar kvar tills vår lilla plutt är beräknad att komma ut. 14 veckor & 2 dagar kvar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Kom nyss in på din blogg! Och vi har samma BF dag, jag har oxå BF 15 maj 2014! :-D Vi väntar en liten flicka (vårt första barn). Har ni tagit reda på könet eller det blir en överraskning? :) Kram Amanda

  JANINA SVARAR: Härligt! Maj är en bra månad :) Vi har tagit reda på könet denna gång också och vi väntar en till tjej :) Kram!

 2. Anonym

  snygga byxor! varifrån?

  JANINA SVARAR: Ellos, fast jag köpte dem när jag nyss fött Joline så tror tyvärr inte de finns kvar!

 3. Klara

  Jag var beräknad till 15 maj förra året, och jag minns så väl när det var 100 dagar kvar av graviditeten! Känns som en vecka sedan :)
  Hoppas din nya lilla får samma födelsedag som min, fast då måste du gå över en vecka, och det vill du väl kanske inte ;) (22 maj)
  Lycka till med huset och tack för en toppenblogg. Har läst sedan Joline låg i magen :)

  JANINA SVARAR: Jag har alltid gått över tiden (med Nicolina 12 dagar, med Joline 7 dagar) så jag förväntar mig inte något annat denna gång ;) Men min ena syster fyller den 24 maj så jag vill gärna att det blir några dagar före det så det inte blir tårta på tårta ;)
  Tack!

stats