JANINAS

Pepparkaksbak


Nu har jag äntligen hämtat ut sängöverkastet från Jotex. Beställde ju det för flera veckor sen men tog fel storlek, så det blev att skicka efter nytt. Nå, nu är det på sängen och ser snyggt ut! Jag vill bara slänga mig på en säng med sängöverkast, det ser ju så mysigt ut.

Det gjorde jag faktiskt också, tillsammans med Joline. Nicolina kom in och väckte mig efter en timme och tyckte jag var tråkig som låg och sov. Daniel hade just åkt iväg till jobbet då, så jag slumrade bara fem minuter till (man kan ju inte låta bli sådär på eftermiddagen) och sen steg jag upp.

Nu sitter jag och söker bra julmusik på Spotify så ska vi väcka Joline och baka pepparkakor. Skulle egentligen vilja vänta med allt juligt till december för att det inte ska bli för uttjatat (vi lär hinna baka pepparkakor många gånger innan julafton), men med snön på marken får man ju lite julkänslor. Och så är det roligt med sysselsättning när Daniel jobbar hela helgen.

Så då vet ni vad vi sysslar med ikväll! Nicolina har inte spytt på två nätter nu och är sig själv dagtid också så vi vågar kanske tro hon är frisk nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ronja

    Åh, gud vilket fint sovrum!
    Fick genast lite inspiration att göra mitt ännu finare och mysigare.
    Hoppas ni alla får vara friska ett tag fram över nu!

    JANINA SVARAR: Tack! :)

stats