JANINAS

138,30 €

Bettan från bilskolan ringde just och ”avbokade” min körtid idag, en tjej från Kristinestad var där och fick min tid istället så hon inte skulle behöva komma hit till Vasa en gång till bara för det.
Jag ska köra imorgon istället klockan 15, en timme före teorilektionen. Passar riktigt bra för mig!




Allt från 5 cent – 2 €
lägger jag undan i en hjärtformad vas, jag har hållit på i typ 2 år och har öppnat ett sparkonto där alla småpengar får växa.

Nångång under sommarlovet tömde jag vasen senast, nu räknade jag pengarna som jag sparat sedan dess och där fanns 138,30 € :) rätt så mycket om ni frågar mig!

Om de inte vore för mitt sparkonto skulle jag inte ha råd att åka till Thailand, så där har ni en stor positiv orsak att spara pengar!

Någon kanske tycker att jag slösar bort allt jag sparat på något onödigt, men då ska jag säga er att jag har alltid drömt om att få resa, jag har längtat och fantiserat ända sedan jag var liten, min mamma hatar att flyga så jag antar att det är delvis därför vi aldrig rest någonstans.
Nu är jag (nästan) vuxen och har sparat pengar helt själv och får bestämma själv vad jag vill slösa de på, jag har redan slösat mycket av mina sparpengar på min gullunge, och det finns ännu kvar att slösa. Så varför inte slösa de på något jag drömt om hela livet? Mitt liv och mina drömmar tar ju inte slut bara för att jag blivit mamma, jag får istället uppleva en av mina stora drömmar med min Nicolina och min Daniel. Nu när jag har chansen tänker jag ta den.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Smart val! Man ska uppfylla sina drömmar då man har chansen, en dag är det för sent..! Så varför inte då slösa pengar på en resa, om man länge har velat åka utomlands?! :)

stats