JANINAS

2 augusti

Tack tack tack för alla tips ang. våra planer på att flytta till Sverige! Får vi jobb så flyttar vi direkt, ska vi dit så ska vi dit före Nicolina börjar skolan, för det sista vi vill är att hon ska få kompisar som hon sen måste lämna. Så vi fortsätter på vårt jobbsökande och hoppas att någon vill ge oss en chans snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Är själv uppväxt i uppsala och bara älskar stan! 35 minuter med tåget till Stockholm. Det går även direkttåg till Linköping! Men ni kanske har bestämt er för linköping? för annars är uppsala en bra stad+ att eftersom det är så nära till stockholm kan ni söka jobb i båda städerna :) Lycka till med allt!

 2. Anonym

  Ett litet tips är att pendeln ligger riktigt bra till i linköping så kolla om det finns något i norrköping, mjölby osv om ni inte hittar i linköping. Sen finns det ju ett stort företag som bygger truckar i mjölby BT, kanske någon kan söka dit ?

 3. Rebecca

  Testa att ring alla förskolorna och se om de behöver barnskötare som extraknäcker

  http://www.linkoping.se/sv/Skola-barnomsorg/Forskoleverksamhet/Forskolor-A-O-ny/

  Även alla äldreboenden om de behöver vikarierande vårdbiträden. Jag hade möjlighet att jobba upp till 80 procent bara via timvikariat där jag bodde. Sök städjobb, är ju universitetsstad så lär ju finnas många offentliga utrymmen som behöver städas.

  Skriv in dig i vikariepoolen för förskolor.

stats