JANINAS

2 dagar kvar

På måndag (19 september) avslutas fototävlingen som jag och Nicolina är med i. Hittills har vår bild fått 194 röster, och det trodde jag aldrig vi skulle få :) Jag trodde heller inte att vi skulle ha flest röster såhär i slutet, men det är tyvärr inte bara rösterna som avgör utan det är en jury som gör det slutgiltiga valet.

Hur som helst så har ju antalet röster självklart en stor roll i det hela, så jag skulle uppskatta om ni som inte röstat går in och gillar vår bild nu så att vi har ännu större chans att vinna, det skadar ju inte att ha många röster! :) Det är bara 2 dagar kvar av tävlingen så snart slipper ni höra på mitt tjat ;)

Klicka här och hjälp oss vinna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats