JANINAS

2 dagar kvar

Shuheew! Endast 2 dagar kvar tills jag slipper den här perkeles mjölkfria dieten (hoppas jag i alla fall). På lördag ska jag dricka två glas o’boy och trycka i mig tre stora mackor med en centimeters lager Oivariini och en stor skiva ost på varje till frukost, vid sidan om ska jag ha en skål med A+ naturell yoghurt och bara för att jag kan så ska jag äta choklad heeela dagen lång. Fatta att jag inte minns när jag senast var utan choklad såhär länge, kanske nån gång i lågstadiet när vi hade godisdag på fredagar och jag en fredag glömde att köpa just något med choklad? Sjukt! Sjukt att man kan GLÖMMA att köpa choklad alltså! Och chocolate chip cookies, ååh mina bästa vänner!  ♥

Godmorgon förresten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Magnolia

  Hahahaa! Oj, vad jag skrattade åt ditt inlägg – klockrent! Du har varit så duktig på att föra oss bloggläsare bakom ljuset och tro att du njuter av soya-youghurt och kladdmuffins istället för choklad – därför tyckte jag det var så roligt! :) Gillar din humor!

  JANINA SVARAR: Haha! Nog njuter jag ibland av soya-yoghurten, men det är inte roligt när jag bara får välja mjölkfria alternativ ;) Och choklad kan jag helt enkelt inte leva utan! Blir nästan deprimerad bara jag måste vara utan det EN dag ;)

 2. Linda

  Skönt att det snart är över och att du får äta choklad :) intressant att läsa dina inlägg jag har själv en pojke som är 2 veckor äldre än din Joline:) samt att vi bor på typ samma ställe ;) ha en fin dag!

 3. Yohanna

  Hej Janina!
  Det är såhär att jag skulle haft min mens för snart en vecka sen, men har endast fått en liten prick blod på pappret när jag varit på toa. Och nu börjar jag inbilla mig att jag skulle va gravid. Min mage känns konstig på något vis, som att där är något i den. Jag kan inte dra in magen för då får den en jätte konstig form. Mina bröst är inte ömma och jag tror nog inte att jag mår illa. Eller jag vet inte, inbillar mig kanske. Så det är endast magen som är konstig..
  Finns det några andra tecken och symptomer man kan få när man är gravid utan att tänka på det? Skulle va tacksam för svar!
  Kram yohanna!

stats