JANINAS

2 timmar finska, 2 timmar modersmål


11:00 – 15:15.
Nästan så enkelt som det bara kan bli, jag orkar verkligen inte se ordentlig ut idag.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Det finns många sätt att göra, och många ställen att köpa från. Jag köpte en billigare variant som är bra för nybörjare och en bra start om man inte riktigt vet hur det går till. Jag började med att köpa eget webbhotell, när jag gjorde det fick jag samtidigt möjlighet att skapa ett eget domännamn. Jag kan dessutom skapa egen hemsida mycket annat roligt :)

    http://www.one.com/sv/ <- där har jag mitt webbhotell.

  2. - J

    Ser att du har egen domän nu! :)
    Kan du inte berätta hur man gör det? Har länge velat haft det men vet inte hur det funkar?

stats