JANINAS

20 år

Så var det min födelsedag, igen. Åren bara flyger förbi!

5:53 vaknade Nicolina och skrämde livet ur mig. Jag låg och ammade och hade inte hört att hon kom upp, så stod hon utanför vår dörr (som stod lite på glänt) och buffade sakta i dörren så den knarrade sådär typiskt som i en skräckfilm, och jag knuffade hårt i Daniel och utbrast ”Daniel, dörren öppnas av sig själv!” jag trodde förstås att det var ett spöke, haha! (jag borde inte få se filmer som Paranormal activity) Daniel kollade upp och förstod ingenting, och då kom Nicolina in i rummet. Mitt hjärta var nog nära att stanna där ett tag ;)

Hon hade haft en mardröm så Daniel sa att hon fick sova med honom ifall hon ville. Det ville hon såklart, så då var vi plötsligt hela familjen i vår säng :) Vilken tur att den är stor!


Jag sov på Jolines vänstra sida, och det skulle ju gott rymmas ännu en i mitten ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. 17 åring som längtar efter barn

  Grattis Janina!
  Tycker det är jätteroligt att läsa din blogg för det får mig att längta ännu mer efter barn samtidigt som jag ändå kan vänta några år :)

 2. Asta

  Grattis på födelsedagen Janina!
  Och vad mysigt det ser ut när alla ligger i samma säng sådär! Mys-pys!
  Ha det bra! :)

 3. Felicia

  Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en fantastisk dag med extra mycket kärlek :)
  (bwt, måste erkänna att jag är rätt stolt över min gissning på Joline's vikt och längd som vi gjorde i september: 3800g och 49 cm, jag var närmast! yeah!)

 4. Janina svarar

  Dedär stövlarna har hon fått av sin farmor och farfar när de var till Thailand :) De är bara till för lek så hon har dem på sig här hemma nästan jämt ;)

stats