JANINAS

23.9.09 – update

Körlektionen gick väl helt okej idag, det var ju frågan om ifall jag skulle varit tvungen att avboka den eftersom Daniel egentligen skulle slutat klockan 18, men han slutade typ klockan 11 så jag fick köra i alla fall.

Just nu sover Nicolina och jag är ensam hemma, Daniel är ute på stan och fixar årets Wasa by night tröja.
Tänk, nästa år får jag också en sån om jag vill :) och då är jag nästan 19 år redan. Time flies!

Imorgon tror jag att Daniel är ledig hela dagen igen, så vi ska förstås till lägenheten och måla.
Kanske får vi målat färdigt andra varvet i både köket och farstun? Jag hoppas på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    va janina? inte visste jag att du har fått börja köra ännu :) se så snabbt allting går, snart kommer du ju att få körkortet som du har längtat så mycket efter.

  2. Janina svarar

    Visst är det orättvist, men sist och slutligen om jag fick välja så skulle jag hellre vara hemma i det lugna, lägga min klockan 22 och stiga upp klockan 07, istället för att vara ute och festa, komma hem mitt i natten och må skit hela dagen efter.

  3. mamma

    Ja, Janina…nästa år är det nog din tur att vara ute och ha roligt…du är bar hemma och sköter.. och har ingen sovmorgon…tycker du inte att det är orättvist?

stats