JANINAS

4 veckor & mellannamn

Idag är det 4 veckor sen Joline kom till världen. Tiden har gått otroligt snabbt! På söndag blir hon 1 månad, helt otroligt.

I förrgår log hon medvetet för första gången i samband med att vi pratade med henne. Sen dess har vi fått flera leénden. Man blir så varm i hela kroppen när man märker att de blir glada av ens röst :) Första riktiga leéndet är oslagbart, precis som alla andra ”första gången händelser” som man får uppleva som förälder. 

Nu har vi dessutom bestämt oss för ett mellannamn. Vi bestämde det nog redan när hon bara var några dagar gammal men vi har velat ”smaka” lite mer på namnet före vi skickar in pappren till magistraten. Namnet kom vi på när jag var gravid och det var ett av de få alternativen som vi hade på vår namnlista. Det har varit svårt att hitta ett namn som passar tillsammans med Joline, ett ovanligt förnamn kräver ju nästan ett ovanligt mellannamn för att det ska låta bra, och vi vill ju inte att det ska vara FÖR ovanligt heller. Nu har vi i alla fall bestämt oss, och vi är väldigt nöjda över hennes fina fullständiga namn :)

Jag filmade henne lite imorse när jag skulle klä på henne, och i filmen avslöjas namnet

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    hej. jag har funderat lite kring en sak… kommer ni att döpa joline eller blir hon "bara" anmäld till befolkningsregistret? Det spelar alls ingen roll för mig men det är bara en sak som jag lämnat att fundera på… Och apropå mellannamnet Pandora, det var super! Jag hade inbillat mig att hon skulle heta Joline Melissa. Men det vara bara egna tankar jag hade. Tycker nämligen att det är väldigt intressant dethär med namn.

  2. Sophie

    Superfint namn ju! jag tycker absolut inte att båda barnen måste ha vanliga namn bara för att Nicolina har rätt så vanligt namn :)

stats