JANINAS

5 år som par, 4 år som förlovade ♥

Idag är det 5 år sen allting började. Jag och Daniel fann varandra, vi började se varandra på ett annat sätt än vi gjort förut. Vi blev mer än bara vänner. Det roliga med det hela är att vi blev tillsammans 07.07.07, vi är båda skorpionen och skorpionens lyckonummer är 7HÄR kan ni läsa mer om vår kärlekshistoria!

Tiden har gått fort, och under dessa 5 år har vi hunnit skapa två nya, helt underbara människor. Vi har vuxit upp och mognat båda två sen 2007, då vi bara var 15 och 17 år gamla. Vi har gått igenom så mycket som bara gjort oss gott, trots att vi har fått kämpa med både det ena och det andra. Vi har kommit ur den osäkra tonårsperioden och kan hantera saker på ett vuxet sätt, vi vet var vi har varandra och vi vet att vad som än händer så kommer vi alltid ha varandra. Vår kärlek är starkare än någonsin! (Gosh, vad jag är hög på kärlek.)

Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, du känner mig ut och in och jag vet att jag kan berätta allt åt dig. Du älskar mig för den jag är, och det älskar jag dig för. Min soulmate, min Daniel

[videofyme id=”564946″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

En liten filmsnutt jag lagt ihop, inte världens bästa eftersom det var första gången jag gjorde en egen film. Sen glömde jag även att lägga in vår förlovning, vem faa-an glömmer något sånt? Haha! Nåja, vi är inte mindre förlovade för det! ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Åhhh vilken fin film! Så vackert! Underbart att se att kärleken håller, trots att man träffas som unga. Är en ny läsare av din blogg men gillar den redan! :)

 2. nadja

  grattis! :) du är ju jätteduktig på att göra film, den va så fin att jag tom blev lite tårögd. hoppas ni får många fler underbara år tillsammans! kram <3

 3. Emilia

  Grattis till er!
  En jättefin film med mycket fina bilder, ni verkar vara en sådan gullig familj. :-)

 4. blomma

  hej
  hur kunde du göra filmen?
  jag vill gärna göra sånt men vet inte hur?
  fiiiiiin film

  JANINA SVARAR: Windows live movie maker!

stats