JANINAS

Acnicyl

Som jag berättade så provade jag att köpa Basiron Wash 5% för ca. 2 veckor sen.
På bipackssedeln stod det att man bara ska använda det en gång dagligen, men jag fick ingen riktigt bra effekt, så jag använde det två gånger, och då började man se stor förbättring i min hy. 
Tydligen har jag inte så känslig hy, för den blev inte så torr som jag läst att den kan bli, och det gjorde inte ont, enda bieffekten vara att min hy blev röd när jag tvättat bort det, men rodnaden försvann efter ca. 15 min.  
Eftersom jag varit tvungen att använda det två gånger dagligen, så har det redan tagit slut, så igår när vi var in till stan tänkte jag att jag skulle köpa Basiron 10%, och bara använda det en gång dagligen istället. 

När vi väl kom till apoteket och jag frågade efter den med 10% (de hade bara fram Basiron med 5%), så sa de att de inte hade annat än det som fanns framme. Eftersom den med 5% var för svag för mig, så skulle det bli rätt så dyrt i längden att använda den två gånger dagligen, så jag bestämde mig för att prova något nytt istället.  
Acnicyl. Jag vet inget om denna produkt, förutom det som står på flaskan. Den rengör skonsamt och tar effektivt bort orenheter och överskott av talg utan att torka ut huden. Motverkar och förebygger akne. 
Jag köpte både Acnicyl cleanser och Acnicyl cream
, man får väl bäst resultat om man använder båda. Så nu ska vi se om dessa är något att ha :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexander

    Jag kör med Acnicylcream nån gång ibland bara. För jag har börjat få pormaskar runt näsan. Tanten i kassan sa att det gav bästa effekt om man körde med både cleansern och krämen. Men jag tänkte att det bara var ett sätt att tjäna pengar. Så jag köpte bara krämen. tycker att den funkar bra. Borde jag köra med cleansern också?????

  2. Janina svarar

    Basiron kostade kring 13 €, det gjorde Acnicyl cleanser också, sen kostade Acnicyl cream kring 10 €

stats