JANINAS

Åh, detta ändlösa tjatande om mitt utseende

Fick denna kommentar på inlägget om skitgubben..

Du får väl vara glad att han vill vara med dig överhuvudtaget?! Du har ju inte direkt vunnit på genlotteriet så du är ju inte snygg, jobbar ju inte, verkar bitchig och dryg så var glad att du har någon som älskar dig och som vill ha barn med dig alls.

Det jag tänker skriva härnäst är inte ett försvar, för du känner varken Daniel eller mig och är verkligen inte värd min tid, men eftersom det tycks finnas så många som anser sig ha rätt att påpeka mitt utseende så vill jag bara fråga er en sak. Betyder utsidan allt för er? Tycker ni själva att ni är perfekta? Hur ser er insida ut ifall ni är skitsnygga, men ändå känner att ni har rätt att skriva sånt här åt andra människor? Är ni nöjda med er själva? Om ni hittar en man som inte är sådär jättesnygg, men har ett stooort hjärta, tackar ni nej då?

Förmodligen tycker Daniel att jag är snygg eftersom han har sagt det typ en miljon gånger. Smaken är som baken. Och hur skulle jag haft tid att jobba när jag fått två barn sen jag var 17? Jag är bitchig, det håller jag med om, mot människor som är elaka mot mig. Daniel känner mig, och har gjort det hela sitt liv. Han älskar mig för den jag är, om han inte gjorde det så skulle han förmodligen inte valt mig som mamma åt sina barn. Jag skulle göra allt för min familj. Så vad ni tycker om mig bryr jag mig inte ett skvatt om, för ni känner inte mig. Jag är bara nyfiken på hur ni mår egentligen. Snälla ni, kan ni skriva sån skit så kan ni väl åtminstone svara på min fråga. Jag själv skulle aldrig kunna skriva något så elakt åt någon, och det bevisar ju bara vem av oss som har en ful insida. Och vad är viktigast i slutändan?

Kom ihåg att karma is a bitch.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej! Ja e en relativt ny bloggläsare, och jag har ingen aning om vem du e, men he känns endå som om ja sku känn dej. Å ja har tönkt fråg många gånger om du e modell, fö du e ju SKITSNYGG! Ojj, huhhu di som int sir he!
  Pedesibo

  JANINA SVARAR: Nämen herregud, TACK! :) vilken fin komplimang!

 2. Ida

  Haha, vaaaa?! Dedä va nu int precis de fösta ja sku säga om dej! De ha no måsta va nån rikti avonsjuk kärring som ha skriva dedä, fö va ja nu vet om dej från bloggen så e du långt ifrån ful eller dryg.
  De va ja tycker att du SKA va lyckli över (o som du säkerligen e) är att du har hitta en så härlig karl, som du har känt i hela ditt liv o nu har börja bilda familj med! Åh, va ja sku vila ha nåt sånt också ännu nångång <3

 3. emmi

  ja avundas nåo te som har såde bra sjölvfötroende å verkligen it tar na skit! ja sko typ ga å dö om najn sko skriv såde åt me, sko ta så sjukt i hjärta ti hör sånde :(

  ja tycker iaf do e superfin! å siir så himla fräsch ut fast do e 2 bååns mamm, vare sig do har smink ele it! å ja, he e jo sist å slutligen insidon som räknas!

  JANINA SVARAR: Åh va snällt, tack så myki! :)

 4. Sandra

  Hej jag läste din blogg för första gången idag, jag tycker att du är gätte fin. Själv är jag ung 2 barns mamma o ja vet hur folk kan komentera. De är bara svartsjuka när du har allt redan och dom har kanske igentligen ingenting, kanske en svättig jobb. Men som en mamma så tycker jag att man har int bråttom att jobba, man ska njuta så länge dom utväklar sej. Faktist så jobbar du 24/7 du har barn som du sköter hela tiden t.o.m på natten. Folk förstår inte att det är ett jobb, int har man det lätt varje dag o int får vi ta paus när vi vill ha paus. folk förstår inte att när man har fått barn så har man sina rutiner, man skall mata byta blöjor,kläder leka städa o.s.v är det ingen jobb? skilnan den på det är att du älskar dit ”jobb” Va bra att du har bra självförtroende, det kommer du långt med. sköt om er
  -Sandra-

 5. Minna

  Du är ju sjukt söt och har definitivt vunnit på genlotteriet ;)

  Lyser ju avundsjuka genom den kommentaren!

  Kram

 6. sofia

  Men du e ju så söt, klart man prioriterar annat än utseendet när man blivit mamma dessutom! vad är viktigare i livet liksom?

 7. Cornelia

  Jag tycker att du verkar vara en underbar människa, du ser jättebra ut och jag älskar att läsa din blogg! :)

 8. Lovisa

  Men vilken idiot.. Där snackar vi om dåligt självförtroende och självkänsla.. ja, det mesta verkar va bad med den personen.. jag hoppas inte du bryr dej ett skit om vad den människan säger.. du är ju helt fantastiskt fin och har ett så stort och varmt hjärta ! du är helt underbar, och du och daniel är jättesöta ihop ! och jag förstår honom helt att han valt dig som mamma till sina barn, du är bäst janina ! :)

  JANINA SVARAR: Åh, tack! Vilken fin kommentar :)

 9. E

  Ganska intressant också hur det oftast är en kvinnas utseende som trycks ner… Var ju annat i förolämpningen också men tycker också det säger en hel del om folk som kommenterar att det är det första man måste säga, att du är snygg och inte ful. Det är du ju förstås! Men det känns så typiskt… Tröttsamt med den här diskussionen. Att folk ska hacka på och diskutera brudars utseende, som om det vore allt man har att komma med!

 10. Sandra

  Gud va han/hon måste va avundsjuk på dig, jag tycker du är en fett cool mamma:)
  Du är en så otroligt bra mamma, och du är INTE bitchig va jag har märkt, du verkar vara en jätte snäll person och jag skulle va jätte glad om jag hade en vän som du
  Kram på dig!!

 11. sandrasblogg

  Men fy!! hur tusan kan man skriva något sådant!
  Du är jätte söt, och du är en super mamma åt dina barn!!
  Kram

 12. Lumi

  Hej!
  Jag är 16 år och har blivit mobbad hela mitt liv för att jag är tjock och ful och konstig. Jag mår väldigt dåligt över det, jag går i långbyxor fast det nu kan bli över 30 + i solen. Jag fixar inte att se mig i spegeln och har därför slutat att shoppa och jag vet inte om jag kommer att fixa att visa mig i bikini i sommar. Jag har dock en pojkvän sen ett år tillbaka, och fast jag kan vara extremt jobbig och klängig och allt möjligt så säger han ofta att jag är snygg och sexig och gullig, så nu har jag börjat inse att det faktiskt inte spelar roll om idioterna i min klass kallar mig för en tjock idiot, för egentligen bryr jag mig inte ett skit om dem :)

 13. Ida Sundsten

  Ojojoj… Vore roligt att se ansiktet på personen som skrivit det. Det luktar lite avundsjuka. Du har troligtvis livet den personen önskar! Lätt att gömma sig bakom dataskärmen som anonym.

 14. methi

  Människor är dumma i huvudet och säkert avundsjuka! Du är SKITSNYGG så tro inget annat! Någonting som förmodligen är en del av avundsjukan är att du trots att du fött två barn fortfarande är SMAL. Så ”ska” det inte vara och att du har den fördelen leder till att folk blir avundsjuka :) Så låt ingen klanka ner på ditt yttre för du är verkligen assnygg! Punkt slut.
  Många kramar!

 15. Matilda

  Jag tycker du är snygg, du verkar underbar och mega snäll, jag ser dig som en förebild, då du har barn, fin sambo och verkar vara så duktig.
  Va stark och stå upp, bry dig inte om alla negativa komentarer, jag tycker du sköter dig utmärkt :D

 16. Malin

  Personen som skrev det där är patetisk och avundsjuk Janina. Det är inget fel på ditt utseende och jag mår typ illa när jag läser den där kommentaren. Man måste må väldigt dåligt själv för att kunna vara så elak, kom ihåg det.

  Du är söt och så är din familj!

  Många kramar Malin och lilla Haley

 17. Josefine

  Hödu vet du vad? Min pojkvän tycker iaf inte att du är ful :) Visade din blogg åt honom + den där fula kommentaren och varpå han utrbrister att du är SNYGG. Och det tycker jag också!

  Om man inte kan säga sådan skit face to face ska man inte heller skriva sådant via nätet. Arg blir man ju!

 18. Evelin

  ååh villka folk det finns! Idioter! varför ens ha mage och skriva sånna saker. Hur har dom igentligen blivit uppfostrade? ååh blir så iriterad. tycker man någon inte ser bra ut så säger man INTE det till den. Eller så den får reda på det. Sånnt håller man för sig själv. Och jag kan säga att du är INTE ful. tycker faktiskt du är väldigt fin.

  Lyssna inte på idioter. Dom känner inte dej. Och nej utsidan är itne viktigast. Och du är fin. Kommihåg det. Och du är mycket bättre än dom. Du är bra. Du har familj, vänner och allt sånnt. Som du får lättare än dom som skriver sådär. För är man så elak som dom så får man inga vänner och folk lossnar mer och mer tillslut.

  Oj nu vart det långt. Men blir iriterad på folk som håller på.
  Kom ihåg nu du är fin och bra! Kram! :)

 19. emelie

  riktigt bra skrivit!
  inte för att det spelar någon roll, men jag tycker du är jättefin Janina och det är dina barn med!
  kram <3

 20. Anonyma bruden!

  Hon/han som skräiv hede har no itt all hästar i stalle!
  Ja tycker du je fin å så mogen fö ”din unga ålder som mamma”! (Ja va sjölv just å just 19 tå ja fieg min flick -08)

  He skönt att e finns så ärliga männskor som tieg, ta vara på he! Jag e å ganska ärli me allt ja tycker å tänker ;) Keep up the good work!

  Vi je ong, vi hiendar no jobb.. önskar ja sku ha vuri häim nalete liengär me min flick å kanske fått fläir barn strax baket men live tar en annan törn ibland å nu har vi delad vårdnad om on. Gar superbra! Både tu å Daniel verkar så dukti! :)

  Ha en bra helg!!

 21. Carrie

  Jag tror att ALLA som bloggar någongång får elaka kommentarer. Jag har hunnit få massor med både bra och elaka kommentarer. Ja raderar bara dom elaka för jag vet ju själv var jag står. Det gör du med Janina och som dom flesta andra här skriver…

  Du är jättesnygg och verkar vara en underbar person. Annars hade du väl knappast haft den fina familj som du har idag. Jag följer din blogg dagligen och måste säga att utifrån din livshistoria så blir jag väldigt imponerad över att du och Daniel har lyckats så bra i era liv.

  Sköt om dig. KRAM

 22. Sofia

  tänk vad folk har lite att göra! sitter där bakom sina skärmar och skriver skit åt folk bara för skojs skull verkar det som. nä skaffa er ett liv!

  Du e stark du Janina :)

 23. Ronja

  Kanske e denna person avundsjuk? För enligt mej ser du bra ut, så kanske personen gärna skulle ha ditt utseende men tyvärr inte kan få det, så ist hackar personen på dig och det den tycker allra mest om med ditt utseende? Om man har ngt negativt att säga om ngns utseende så är det nog bäst att hålla käft, för det sårar! Ja OJ va det sårar!!

 24. Pernilla P

  he verkar jo som att man sko va i lågstadie ijenn..härreguuud! do kan jo tänk som så att on måst va grömt avondsjuk på utseendi dett o familjin! hohho:)

 25. Anonym

  Du är underbart vacker. Din kropp är ju perfekt trots två barn födda. Och dina ögon är att dö för. Du är skitsnygg!

 26. Sofia

  Du verkar stark och det är bra för det de skriver är inget du ska ta dig åt av. Du är super fin och verkar vara en härlig tjej. Så bara stå på dig. Vi är många här ute som bara älskar din blogg!!

  Ha en trevlig helg med din familj!

  Kram

 27. Johanna

  Vad elakt skrivet. Jag blev så arg då jag läste det där. Janina, ta ingen skit! Som du skrev är ju utsidan verkligen inte allt. Och det där var igen ett bevis på att det finns så mycket fula människor. Inte nödvändigtvis utsidan, men insidan. Du är jätte vacker! Ha en bra dag!

  JANINA SVARAR: Tack! Nej, jag tar ingen skit, men man blir ju så nyfiken på vad dessa människor har att säga om sin insida, när de kan bete sig sådär.

 28. emma

  det där är bara avundsjuka rakt igenom!! du är jätte vacker & naturigt vacker framförallt. du har dem många vill ha, en familj! någon som älskar dig! :) som sagt bry dig inte om såna här människor, dem finns inte! :) hoppas du får en toppen dag! :)

  JANINA SVARAR: Egentligen bryr jag mig inte, men ändå på nåt sätt känns det bra att få skriva något tillbaks, så de inte tror de kan köra över mig hur som helst :) Tack!

 29. Maria - mamma till Liam ☆

  får också en del konstiga kommentarer i min blogg. en som skrev att jag var white trash för att jag inte gillade en bok tex. vet inte vad det är för människor som sitter och läser men jag bryr mig inte om de elaka. för de vet inte vad de talar om.

  du är superfin och verkar vara en toppenmamma till dina barn :)

  JANINA SVARAR: What? Alltså det skulle vara intressant att få veta var de får allt ifrån! Tack i alla fall :) Och detsamma!

 30. Linnea

  Men vad är det för patetiska människor som skriver så elaka saker egentligen?! Ni hör inte hemma på den här fantastiska bloggen och i den här superpinglans liv! Varför ska alla vara så elaka och trycka ner andra och framförallt varför är det så svårt att vara glad åt de som det går bra för?
  Du är ju jättefin och en otroligt stark människa av det jag läst! Jag älskar din blogg och du verkar ha en fantastisk familj och ni är lika fina allihopa!

  Och tur är väl att alla gillar olika, hur hade det annars sett ut?! Min sambo är det bästa jag vet och jag älskar honom för den han är och han är supersnygg enligt mig! /Linnea

  JANINA SVARAR: Tack så mycket! Jaa jag förstår inte varför vissa känner att de måste trycka ner andra.

 31. Johanna

  Så tråkigt med sådana kommentarer.. Tycker då att du och din familj är hur fina som helst!

  JANINA SVARAR: Visst är det! Tack så mycket :)

 32. Ida

  Jag blir så arg och upprörd hur folk kan vara sådär fräcka……
  Den som kommenterat det där är garanterat väldigt avundsjuk på dig och måste må väldigt DÅLIGT, stackars människa borde ju få hjälp med att veta hur man beter sig mot allmänheten och att börja tycka om sig själv.
  För ”normalt ” folk tänker faktiskt sig för innan de skriver såna där fula saker.

  Jag beundrar dig, för du vågar visa bilder på dig utan smink, utan att skämmas. Det är det inte alla som vågar. Jag tycker att du har ett jätte fint utseende, och en fin kropp. Jag skulle gärna se ut som dig.
  Jag skulle kunna fortsätta att räkna upp bra saker om dig. Men då skulle nog kommentaren bli alldeles för lång.

  Nej, jag tycker sånt här är så jävla onödigt att det finns folk som mår av trycka ner andra.
  INGEN är Perfekt. Men kanske man skulle kunna tänka sig för innan man kläcker ur sig sånadär elaka kommentarer.
  Okej vi tycker alla olika, men kanske vi kan hålla tyst då, istället för att såra en annan person!!!!!!

  Kanske ni skulle kunna glädjas med andra i stället för att trycka ned andra. Man börjar faktiskt må bättre själv också av att glädja andra!!!
  Sluta upp med såna där Lågstadie fasoner. Fast man vet ju aldrig, den som kommenterat kanske går i Lågstadiet. Då är det ju faktiskt förståeligt att personen kommenterar såntär TRAMS…….

  JANINA SVARAR: Om jag inte la upp foton där jag är utan smink så skulle det nog bli få foton av mig själv på bloggen ;) Jag förstår bara inte varför alla andra ska behöva skämmas för sitt utseende bara för att dessa negativa människor uppenbarligen gör det.
  Tack för din fina kommentar!

 33. Helena N

  Men fina Janina, varför ger du ens den där stackars förvirrade människan plats i etern?
  Det är ju så uppenbart att hon mår riktigt dåligt.
  Ni alla fyra är en fantastiskt go och vacker familj, och låt aldrig någon tro något annat.
  Stor kram från mig.
  Helena

  JANINA SVARAR: Tack Helena! Hon fick ju inte en bra plats i alla fall ;)

 34. Mia

  Fan vad sur jag blev när jag läste detta! För det första så känner den personen inte dig, och om denna personen hade läst din blogg så skulle den sett vilken bra och fin mamma du är. Alla tycker vi olika men man behöver ju inte säga att någon inte ser bra ut, de sakerna som kan såra en annan ska man hålla inom sig! Sen vill jag bara säga att din blogg är super och du har otroligt fina ögon :) Kram Mia

  JANINA SVARAR: Åh, tack!

 35. Fanny - mamma till Felicia

  Va?! Jag tycker du ser väldigt bra ut! Önskar att jag också kunde ha sån fin kropp och fin hy som du har. Helt otroligt hur folk bara antar att det är okej att vräka ur sig vad som helst utan att tänka efter hur den personen mår. Nu verkar du väldigt stark och säker men det vissa som inte är det som tar åt sig väldigt mycket.
  Man är väl en person och en människa efter hur man är på insidan, utsidan avgör ju inte vem man är. Varför måste alla se likadan ut? Uppenbarligen skulle ju inte Daniel vara med dig om han inte gillade dig som person eller ditt utseende. Ja bara att konstatera att den som skrivit den kommentaren är en stor jubelidiot.
  Förresten tycker att du verkar ha en grym personlighet av vad du visar i bloggen och en skön humor!

  JANINA SVARAR: Tack så mycket! Det tycker faktiskt jag också att jag har, om man får tycka så om sig själv utan att anses vara ego :)

 36. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Åh nu fick jag ett gott skratt igen, tur att du har så pass gott självförtroende att du inte tar åt dig sån skit. Även om dom inte är värda din tid så är det jäkligt kul att du delar med dig av såna kommentarer så vi får skratta iallafall :) Inte klokt vad patetiska människor det finns och konstigt nog vågar INGEN stå för sina ord utan gömmer sig bakom sina datorskärmar ;) Konstigt dedär!

  Så länge du är lycklig kommer det alltid finnas folk som vill trycka ner dig, så är det bara ;)

  JANINA SVARAR: Så sant, så sant!

 37. Lina

  Hahah xD De där är/var nog bara en förbannad tjej/kille som inte hade något annat för sig än att skriva den där kommentaren xD

  Om personen verkligen tycker att du e ful, vad är det som är fult med dig då? x) Dina ögon? Ditt hår? Din kropp?

  Dina ögon e hur fina som helst xD ditt hår e de inget fel på x) Och din kropp tycker jag ser mycket bättre ut än många andra tvåbarnsmammor! Man hade nog inte kunnat se att du e mamma till två barn om du gick ut utan de nån dag :P

  JANINA SVARAR: Tack!

 38. Bunny

  Alltså varje gång jag läser bloggen får jag hela tiden en mer och mer vuxen bild av dig! Du vet precis vem du är och vet vad du vill ha och det är sällan så unga som du är så målmedvetna och ärliga mot sig själva! Du av alla människor har verkligen ditt liv under kontroll! Jag kan inte göra annat än lyfta hatten! you rock!

  JANINA SVARAR: Åh tack så himla mycket! <3

 39. Sofia

  Jag tycker att du är jättefin! Skulle mer än gärna se ut som dig:) keep up the good work!

  JANINA SVARAR: Tack! :)

 40. elvira

  Tycker att du är så FRUKTANSVÄRT snygg och verkar hur ödmjuk som helst. Inte läst din blogg superlänge men nu gör jag det flitigt dagligen, hade gjort vad som helst för att ha ditt liv. Och ditt utseende. Dessutom har du ju en stunning body, tänk att du fött två barn. Helt sjukt!

  JANINA SVARAR: Åh, tack så mycket!

 41. Emma

  Hej Janina!

  Alltså jag kan inte riktigt sluta tycka synd om mänskorna som sysslar med ”trolling”. Det sorgliga i det hela är ju att dessa mänskor faktist tror att de har en åsikt värd att delas och att det är något som objektet för trolling tar det till sig och i bästa fall bryts ner. SUCK
  Självklart är kommentarer av detta slag sårande. Men kom ihåg att för att en person skall kunna kläcka ur sig något i dendär stilen så är det sprunget ur en källa, någonstans kommer det ifrån. Så frågan man kan ställa tillbaka är egentligen bara: ”Har/hade du en dålig dag?”- Du janina behöver inte förklara dig på något vis ALLS. Jag tkr det är modigt av alla bloggare att put yourself out there för alla att se och döma. Så nej, du behöver inte förklara dig till egoister med askass självkänsla. För du är awesum! Rocka på!

  JANINA SVARAR: Tack!

 42. kairi

  Men gud! Jag får liksom hålla i mig för att inte i varje inlägg skriva åt dig om hur himla vacker du är! Varje gång jag öppnar din blogg blir ja o glo in i dina fina gröna ögon, har alltid velat ha såna själv.

  Löjliga avundsjuka mänskor som skriver sånthär, o bra att du lägger upp det så de får en spark i röven. Klart man får va bitchig ibland, jag får själv såna raseriutbrott ibland över helt löjliga saker att voi huhhu! Djiiisus ändå att folk kan va löjliga…O vilken jävla del av det du skriver på bloggen är DRYG? Jag bara undrar.

  Nåja. Nu har jag avreagerat mig. Blir så himla irriterad på såna där idioter! Jag antar att du vet det själv men ta nu int för all del åt dig, du är vacker o fin o värdefull!

  JANINA SVARAR: Oj TACK! Nä alltså jag må vara många saker, men dryg är då något jag aldrig hört förr!

 43. Josephinewestling - Mamma till Vira

  men vad är det med folk och skriva elaka kommentarer..

  JAG TYCKER ATT DU INTE SKA TA ÅT DIG!
  Jag tycker du är sjukt snygg för den du är..
  som du skriver så stämmer allt.
  utsidan är inte allt.

  alla har dom dagar då man är mindre snygg osv. du vet ju hur det är!!

  men att folk ens kommenterar nått sånt är så patetiskt!

  kram

  JANINA SVARAR: Tack! Håller med dig om att det är patetiskt.

 44. Johanna

  Jag håller inte heller med om detta som denna person skriver!
  Janina jag tycker att din blogg är bäst och dina barn är underbara!
  Jag känner inte dig men utifrån det jag läser från din blogg så tycker jag att du är bäst!

  JANINA SVARAR: Aaw, tack!

 45. s

  ja, man kan ju inte säga annat än suck och stön. Varför måste sånt här vara ett så alldeles för ofta uppkommande problem i bloggvärlden? Herre gud inte skulle man ju på gatan heller säga sånt till folk man inte känner?

  känns bara så otroligt.

  dessutom när du verkligen inte åtminstone från min synvinkel verkar passa in på NÅGOT av det där.

  JANINA SVARAR: Tack! Jaa, jag önskar att det fanns något sätt att stoppa all nätmobbning.

 46. Hanna

  Man börjar ju undra vad människan/människor får ut av ti sitt å skriv elaka saker åt någon (säkert anonymt å). Dem kan ju int direkt ha e så bra ställt själv it om dem måst skriv sånt. Blir dem tillfredsställd? Lycklig? Känns deras liv mindre patetisk?

  ”Förmodligen tycker Daniel att jag är snygg..” Haha, gubben avgudar ju dig! DET vet man om man känner er bra. Ja du janina, är nog den allra finaste vännen man kan ha och den bästa mamman som finns för Nicolina och Joline och förstås den roligaste sambon man kan önska sig! Och att inte förglömma en av de snyggaste människorna jag känner!

  Puss och Kram!

  JANINA SVARAR: Ååh, TACK Hanna! <3

 47. Emma

  De är bara avundsjuka.. lyssna inte på dem! Jag läser din blogg varje dag och tycker att du har en underbar och fin familj. Plus att du gör ett jätte jobb som klarar två barn (jag klarar knappt en unge..hehe..han är lite busig). Dessutom när jag läste detta inlägg så visade jag min sambo och han kläcker ur sig: Men hon är ju skitsnygg ju!!
  Så lyssna inte på elaka människor. Dessutom är det som du säger, insidan är vad som är viktigt :)

  JANINA SVARAR: Haha! Tack så mycket :)

 48. RASA

  Idioten som skrivit den kommentaren borde reflektera över vem det riktigt är som är bitchig och dryg!

  Och jo janina, du har visst vunnit på genlotteriet! :)

  JANINA SVARAR: Tack, vad snäll du e! :)

 49. Janine

  Men GUUUUD! Att folk ens täcks! Helt otroligt att skriva nånting sånt skit åt en person, bekant el obekant :o Och du är ju absolut inte ful! Tvärtom ser du skitbra ut ju, stora fina ögon och fint leende och verkar vara en superfin person DESSUTOM! Åt helvete med såna där människor! Såna där ska man inte ödsla sin tid på :s

  Avundsjuka är ordet! <3

  JANINA SVARAR: Tack Janine! :)

 50. Rebecca

  Nånting, nånstans gick fel för den bruden! Jag tycker däremot att du är assnygg! Ha en bra helg! :)

  JANINA SVARAR: Tack! Och detsamma! :)

 51. Sarah

  äh rövhåla! Ti e baa avundsjuk. Tack så jätte jätte mycket för den fin fina velour jackan min syster gav åt mig idag, nu kommer inte vår kille frysa i höst :).

  JANINA SVARAR: Så kul att den föll dig i smaken! :)

 52. Mikaela

  JAG_KAN_INTE_BEGRIPA_MIG_PÅ_SÅDANA_MÄNNISKOR!!!! Varför i hela världen orkar man läsa någons blogg om man stör sig på henne/honom?????!???!!! Varför inte bara sluta läsa och ha sitt eget liv???!! Orkar man inte läsa en blogg utan att kommentera elaka, fula saker om bloggaren e det nog hög tid att börja leva sitt eget liv. Man måste kunna visa respekt för andra människor, även om vi inte behöver se varandra i ögonen…men man ska ändå inte skriva sånt som man inte skulle kunna säga åt den personen öga mot öga. Nej, lev och låt leva! Och förresten vad i hela världen hade Janinas utseende med detdär inlägget att göra????

  JANINA SVARAR: Håller fullständigt med dig!

 53. Anna

  Säga att du är snygg om han inte tyckte det skulle det ju förstås stå i min kommentar ;)

  JANINA SVARAR: Hihi, tack så mycket! :)

 54. Anna

  Så tråkigt att folk verkligen inte har någonting vettigt att säga om andra. Nu känner jag varken dig eller din sambo men det är som du säger, han skulle nog inte säga att du är det. Min åsikt är att du är väldigt söt och du verkar som en väldigt härlig människa! :)

 55. Lovis

  Åhh herre gud hur kan folk vara så otroligt elaka? Mrn allt handlar bara om avundssjuka! Jag förstår inte varför folk kommenterar din kropp och utseende hela tiden? Du är ju hur snygg som hellst och har den perfekta kroppen enligt mig iallafall! Och som sagt det är insidsn som räknas i längden och du verkar vara en jättesnäll och bra person och en fantastisk mamma. Kram!

  JANINA SVARAR: Oj, tack! Kramar!

 56. Therese

  Vilka patetiska människor det finns :( dom som skriver sådan där saker är bara svartsjuka! Jag tycker att du är fin och verkar vara en super gullig mamma, sambon & vän. Känner inte dig, men följer din blogg dagligen! Skit i dom där skithögarna! Även om man kanske blir lite smått irriterande…. Du är unik, glöm inte det! Och du har världens sötaste barn :)) Ha en underbar dag, goa du!

  JANINA SVARAR: Jag skiter absolut blanka fan i de där skithögarna, men jag vill bara veta hur de tänker när de kan skriva sånt! Tack för de fina orden i alla fall, hoppas du får en fortsatt trevlig kväll! :)

stats