JANINAS

Alla dagar kan inte vara bra


Bild från när Nicolina kom och väckte mig imorse. Vi låg en stund och kollade när bebis rörde sig, Nicolina börjar bli riktigt otålig och frågar hela tiden när bebisen ska komma ut :) 

Trots den mysiga stunden imorse så är jag verkligen inte på bra humör idag. Det är förstås graviditetshormonerna som ställer till det för mig. Mitt humör pendlar upp och ner hela tiden och snabbt går det i svängarna! Jag vet inte ens varför jag är irriterad, jag bara stör mig på allt oavsett vad det är. 

Vi har i alla fall varit till lekparken imorse. Ett helt dagisgäng med galna 5 åringar kom också dit så allt var upptaget hela tiden vilket gick både Nicolina och mig på nerverna.
När vi kom hem lagade jag korvstroganoff med ris och Nicolina sökte pusselbitar under tiden. Hennes leksakslådor är verkligen en enda röra!

Nu sover hon i alla fall och det skulle jag gärna göra också, men det blir inget av med det. 1 timmes middagsvila gäller idag också för lillskiten, så det är 30 minuter kvar före hon ska väckas. Igår gick det inte så bra eftersom hon blev förbannad när jag skulle väcka henne, men när jag la på en film och hon hörde ljudet av den så piggnade hon till. Så det blev ungefär 1½ timmes middagsvila igår, och imorse väckte hon mig först klockan 7. En halvtimme senare än vanligt alltså :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats