JANINAS

Alla hjärtans dag.

Vi gick och la oss kring 24 igår kväll, sen vaknade jag 07:40 imorse. 
Tydligen behöver inte min kropp mer sömn än så, för pigg var jag.
Jag låg och väntade en timme innan jag väckte Daniel, och han började skratta när jag berättade att jag redan varit vaken en timme. Så typiskt mig! Förra gången jag fick sovmorgon vaknade jag klockan 08, steg upp och städade hela lägenheten :) 

I alla fall så åt vi frukost, och gjorde oss färdiga, så lagade jag också en pajbotten som skulle vara i kylskåpet en timme, sålänge den var där åkte vi in till stan och gick på en härlig promenad vid hamnen.
Förut när vi bodde där nära så gick vi varje dag på promenad längs hamnen, det är nog det härligaste stället i Vasa! När det blir dags att söka större lägenhet, så ska vi försöka få en på samma ställe som förra, för det området var verkligen ett ställe som vi trivdes på.

Vi kom hem exakt en timme senare, så då gjorde jag fyllningen till fiskpajen och nu väntar vi bara på att den ska bli färdig.
Sen när vi ätit ska vi väl så småningom åka till Oravais för att hämta vår lilla skrutt, det är verkligen tyst här hemma när hon är borta.

Nu ska jag gå och se ifall pajen är färdig, den borde vara det nu.
Här får ni se några bilder som jag tog idag på vår promenad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michan

    hörru du du, du kan inte göra så där mycket reklam för fiskpajen utan att bjuda på receptet nu sitter jag här och e jätte nyfiken =)
    Stor kram

stats