JANINAS

Alldeles, alldeles underbart

Ursäkta frånvaron, jag har varit så ovanligt upptagen med livet idag så jag har varken haft tid eller ro att sätta mig ner här. Men nu sover båda ungarna och Daniel åkte iväg till jobbet för en timme sen, så nu ska jag väl få hit några rader före jag går och lägger mig.

Dagen började tidigt. Jag steg upp 5:50, frivilligt. Joline vaknade för att amma och efter det tänkte jag passa på att stiga upp så länge alla andra sov, egentid på morgonen är nog ett av de skönaste som finns! Tiden ändrades ju till sommartid inatt, så jag fick dessutom vrida om klockan till 6:50, och då var det ju plötsligt en helt annan sak. Nicolina vaknade en timme senare, då fortsatte dagen som vanligt tills klockan 13.

Då for Daniel och Nicolina till ”Muminbåten” och jag och Joline for till Smedsby och gick på promenad med Carro och Devin. En passligt lång och skön promenad, vägen var lerig men det fina sällskapet vägde absolut upp det. När vi promenerat färdigt for vi hem till dem och fikade på de godaste mockarutorna jag smakat i hela mitt liv och saft, och hann prata lite till innan det var dags för oss att åka hem och börja på med middagen.

När vi åt middag gjorde Joline premiär i matstolen. Jag bunkrade upp med filtar och en kudde och där satt hon och var så nöjd. Så från och med nu ska jag försöka ge henne sin smakis samtidigt som vi äter lunch, så blir hon förhoppningsvis van vid den proceduren redan nu så kanske vi kan undvika matvägran i framtiden (man vet ju aldrig hur det blir).

Tack livet, för en superbra dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Hej, har följt din blog en tid nu och det är alltid lika roligt att läsa om er dag. Har varit för lat för att komentera tidigare men tycker att jag nu måste fråga om en sak angående detta inlägg. Har själv en dotter som nu är 2år, och när hon var under 6 månader sa rådgivningsläkaren att man absolut inte ska sätta ett under 6 månaders barn och sitta i barnstol p.g.a att deras ”benbyggnad” inte är färdig för det, speciellt flickor måste man vara försiktig med. Egentligen får den ålderns barn inte ens sitta i famnen utan borde halvligga. Hur har er läkare gett råd i den här saken?

    JANINA SVARAR: Roligt att du gillar vad du läser! Vi har inte fått några råd från vår läkare ang. det. Joline skulle bli galen om hon inte fick sitta i famnen, för det gör väl alla bebisar i hennes ålder? Hon försöker alltid sätta sig upp när hon halvligger, och om det vore jättefarligt tror jag nog man skulle höra mer om det på rådgivningen. För som sagt, jag har inte hört om något sånt, varken när Nicolina var liten eller nu. Ska ta upp detta på torsdag när vi ska till rådgivningen och se vad de säger!

stats