JANINAS

Allergikontroll

10:30 ska vi befinna oss vid barnpolikliniken för Joline’s allergikontroll. Det var tänkt att vi skulle på mjölkprovokation (igen) men eftersom vi inte märkt någon förbättring sen senast så valde vi att skippa det. Vi blev ändå erbjudna att träffa en läkare som vi kan diskutera med hur det gått och hur vi ska göra i fortsättningen, kanske få några tips. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra, känns lite lamt när man inte märkt någon förbättring och man gör det man blev tillsagd redan i början, men vi får se vad läkarn säger.

De senaste veckorna har jag märkt att hon börjat reagera på kiwi och nektarin också. Det gjorde hon inte i somras, så det känns trist. Både jag och Daniel är allergiska mot kiwi (och många andra frukter också för min del) så det är ju inte så konstigt att hon är det också, hon som är känslig från förut.

Jaja. Off we go!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Har du testat steka plättar eller koka gröt på havremjölk? Blir det till något? Vår son e också mjölkproteinallergiker (+soya), han är 1,5 år nu så skulle vara lite lyx att få testa på lite gott så småningom, men det väljer ju ganska mycket när det ska vara mjölk och soyafritt

    JANINA SVARAR: Nej det har jag tyvärr inte testat, vi använder bara soyaprodukter.

  2. Cecilia

    Äschdå, va tråkigt att Joline e allergisk. Hoppas att nån av hennes allergier med god tur kanske växer bort inom något år.

stats