JANINAS

ÅNGEST

Nu har båda barnen åkt på magsjuka igen. Förra gången var för en månad sen? Då blev vi alla sjuka och det var det värsta jag varit med om. Graviditetsillamående + magsjuka, ingen bra kombo. När jag inte ville äta blev graviditetsillamåendet värre, och när jag väl åt något litet blev jag mer illamående p.g.a. magsjukan. Jaa det var som att vara fängslad i min egen kropp kändes det som. Klarar inte av det nu igen men lär högst troligen bli smittad nu när jag är gravid (= sämre immunförsvar).

Jag orkar bara inte. Har legat vaken sen 3:20 inatt med världens ångest. Känns som att jag gått in i ett ”robotmode” nu och kan varken äta eller sova. Jag vill bara gråta. Jag har alltid haft stor fobi för att må illa och spy så det här är väldigt påfrestande för mitt psyke. Vill varken vara gravid eller ha barn i dagisåldern just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pamela

  Nämen usch vad jobbigt! Lider med dig när jag läser dina ångestfyllda rader… :( Men tänk på att DET GÅR ÖVER (tack och lov för det). Stor kram och styrka till dig! <3

 2. Ida

  Hade gärna bytt med dig bara för att få ha barn och vara gravid! Såå jobbigt att månad efter månad få ett – på stickan :( önskar att jag blev gravid lika enkelt som dig. avis!

 3. Lina

  Åh jag vet precis hur du känner, har också emetofobi… Måste väl säga att det är lite bättre nu. Innan kunde jag må hemskt illa och få ont i magen bara jag hörde/läste orden spy eller magsjuka. Nu kan jag hantera det lite bättre men när illamåendet kommer eller om någon i närheten blir sjuk, framförallt barnen, så är ångesten hemsk :-/

  Håller tummarna för att du klarar dig!

  JANINA SVARAR: Det hade blivit bättre för mig också, men så efter förra månaden när vi blev sjuka blev allt mycket värre igen :( Nu är jag lika panikslagen som jag var för nåt år sen.

 4. Caroline

  usch usch, hoppas verkligen du slipper undan!! Ja had sån tur att ja fick världens superimmunfösvar tå ja va gravid å amma som mest, önskar all sko ha sama tur!

 5. jeanette

  Har du provat på att äta salmiak? Det hjälpte mig då jagväntade Linnea, och annors också då jag mår illa :)

  JANINA SVARAR: Det hjälpte lite i början, men inte så mycket så det skulle hjälpa ifall jag blir magsjuk tror jag.

stats