JANINAS

Ångest dagen

Daniel spydde inatt, om det är magsjuka eller inte vet vi inte riktigt eftersom han började må illa samtidigt som han åt köttpiroger sent igår kväll, men jag som har emetofobi har förstås haft ångest hela dagen i alla fall.

Jag har varit vaken sen klockan 04 inatt eftersom jag fick panik när han rusade upp, jag tänkte stanna hemma men åkte till skolan i alla fall. Där var jag bara till 12, jag kunde verkligen inte hålla mig vaken där längre. 
När jag kom hem kollade jag Avatar med Daniel (som för övrigt har börjat må bättre), och sen 15:30 hämtade jag hem Nicolina. Hon var påklädd och redo att gå ut när jag kom, så när vi kom hem klädde jag bara på mig själv mer kläder och så gick jag ut till lekparken med henne. 
Jobbigt att de inte kan se till att lekparkerna är ”lek-vänliga” nu under vintern, de gör ingenting åt snön utan det är vi föräldrar som ska vada genom snön och skapa egna små stigar. Nicolina blir irriterad över att inte kunna gå dit hon vill, och gunga ordentligt har hon inte kunnat göra sen oktober. Måste även tillägga att vi brukar vara till 4 olika lekparker här i Vasa, och alla är igensnöade.

Nåja, nu vill Nicolina lägga pussel med mig så det ska jag göra. 
Sen vore det ju snällt om ni alla håller tummarna för att jag och Nicolina inte blir sjuka vi också. Tack! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Jag håller alla tummar å tår för att ni ska klara er undan det.
  Jag vet precis hur det känns, har åxå emetofobi, å har fruktansvär ångest pga det!:/
  Måst fråg av dej nu hur fixar du att ha barn å när hon får magafari? Klarar du av det eller kanske du har lättare med folk som spyr än att spy själv?!

 2. Janina svarar

  De dagisen som vi varit till har inte haft så mycket för Nicolina, endera har det varit för "stora" grejer eller för små.

 3. P

  Då vi hör att det är magsjuka på G så brukar vi ta 10 st hela vitpeppar korn / dag… Många kan tro att det är starkt åt magen men det märks ingen stans, men de kan smaka ganska illa om man tuggar de! ;) Hoppas det inte är försent.

stats