JANINAS

Äntligen frisk


Idag har jag äntligen blivit frisk! Daniel har varit här sen måndag kväll och hjälpt mig med barnen. Det är sällan jag blir så sjuk så jag knappt kan ta hand om mig själv, men när det väl händer så kan jag då verkligen inte ta hand om barnen. Jag har haft sån hemsk huvudvärk som gjort mig illamående, plus feber då förstås. Igår stretchade jag nacken flera gånger och idag har det varit mycket bättre. På måndag ska jag bli masserad så efter det blir det förmodligen bättre. Joline är så mammig och nu när hon varit sjuk har min nacke tagit ännu mer stryk av allt bärande. Mammaproblem!

Idag har vi i alla fall kommit oss ut på en promenad. Det var så otroligt fint väder så vi kunde ju inte sitta inne! Gick vår favoritrunda och njöt av solen. Det blåste ändå rätt kallt så man blev påmind om att det inte är vår riktigt än.

Daniel åkte iväg till jobbet för en stund sen så nu är vi åter igen ensamma. Jag känner mig utvilad och är tacksam över att han varit här och tagit nattpassen. Joline har börjat vakna två gånger om natten och det är så utmattande med en störd sömn varje natt! Men som tur har jag fått ligga kvar i sängen nu när jag varit sjuk. Ska börja ge henne vatten i flaskan när hon vaknar nu istället för mjölk och hoppas på ändrat mönster.

Svarar på kommentarer och mail imorgon! Godnatt ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  Skönt att du mår bättre! Har också fått tipset att bara ge vatten under natten men har inte provat. Berätta gärna hur det gick sen:)

  Kram

 2. Magnolia

  Vad bra att han ställde upp för dej, så att du fick vila och krya på dej! Den samma rundan var min favorit också då jag bodde i Vasa! :D

 3. Malin

  Hur ser din och Daniels relation ut nu då ni träffas? Ser ni varandra endast som vänner nu eller umgås ni som ett par fast ni inte bor ihop (fysisk närhet osv.)?

stats