JANINAS

Äntligen helg


Bild från i våras

Nu har jag precis hämtat hem barnen från dagis och de sitter och varvar ner framför Barnkanalen. Jag slutar jobbet redan före klockan 13 men det är rätt opasslig tid att hämta dem. De är mitt i middagsvilan då och de gånger vi hämtat dem redan klockan 14 har Nicolina blivit riktigt arg. Hon vill inte åka hem före alla andra och vi betalar ju för heldagar dessutom.

Att få vila några timmar efter jobbet är guldvärt för mig. När jag stiger upp 05 på morgonen och städar flera timmar blir jag helt slut, så att få göra lunch i lugn och ro och bara ta det lugnt känns så bra för både kropp och själ. Idag somnade jag sittandes i soffan och det är nog inget som händer när jag inte är gravid. Det märks att kroppen behöver mer vila trots att jag försöker lägga mig före 22 på kvällarna.

Så tack vare pausen efter jobbet har mina batterier fyllts på och jag orkar göra allt som ska göras med/för barnen resten av dagen. Hemmet städar ju inte sig själv heller så det blir att dra en snabbstädning. Daniel är på kryssning till Umeå från jobbet och kommer hem inatt så honom ser vi inte förrän imorgon. Glömde säga han ska köpa med sig godis hem men det måste han väl förstå, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats